Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Για μια Φλώρινα πιο όμορφη, πιο καθαρή!!!

Το ''Let's Do It'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Ημερομηνία της κοινής πανελλαδικής δράσης έχει οριστεί η Κυριακή 14 Απριλίου 2013.

Στα πλαίσια λοιπόν της δράσης "Let's Do It Greece" ο Όμιλος μας συμμετέχει ενεργά και καθαρίζει το πάρκο δίπλα στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου.

Περιμένουμε όλα τα μέλη, τους φίλους του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας και τους συμπολίτες μας την Κυριακή 14 Απριλίου στις 10:30 στο πάρκο (επί της οδού Μοναστηρίου) για να δείξουμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό σκοπό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια Φλώρινα πιο Όμορφη, πιο Καθαρή!!!

ΟΕΝΕΦ
Οι Νέοι Μπροστά!!!

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9k52 _ Τι πίνεις και τα λες αυτά ???? Αν είναι δυνατόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.