Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση Βοσκόπουλου με εργαζόμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Φλώρινας, συναντήθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη λήξη της εργασίας τους, καθώς το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε.
Ο κ. Δήμαρχος, κατά την τοποθέτησή του είπε:
«Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμότατα για την προσφορά σας, η οποία ήταν σημαντική όχι μόνο για το Δήμο, αλλά και για την κοινωνία της Φλώρινας. Δουλέψατε πολύ και αποδοτικά και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτό.
Ως Δήμος Φλώρινας, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να μπορέσουμε να έχουμε και άλλες μορφές συλλογικής εργασίας και μακάρι να το πετύχουμε αυτό, ώστε να βοηθηθούν και οι άνεργοι του Δήμου μας, αλλά και ο Δήμος Φλώρινας, καθώς υπάρχουν πολλές εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ας μην ξεχνάμε ότι έρχεται το καλοκαίρι που θέλει καλή προετοιμασία. Μακάρι να μας εγκρίνουν κάποιο άλλο πρόγραμμα.
Ακούστηκε πρόσφατα ότι ο Δήμος Φλώρινας θα κρατήσει κάποια άτομα. Αυτό είναι ψευδές. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε ούτε ένα άτομο, μετά τη λήξη του προγράμματος. Εάν, επαναλαμβάνω, εγκριθεί κάποιο άλλο πρόγραμμα, θα κατατεθούν τα δικαιολογητικά στην υπηρεσία που θα οριστεί, θα γίνει η αξιολόγησή τους και μετά θα γίνει η πρόσληψη των ατόμων. Δεν μπορούμε να παίρνουμε μόνοι μας όποιον θέλουμε. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα σε εξέλιξη.
Κάποια άτομα που θα μείνουν στο Αμύνταιο και τρεις στο Δήμο Φλώρινας, είναι αυτά που άρχισαν αργότερα την εργασία τους. Ο Δήμος Αμυνταίου δεν προσέλαβε όλους την ίδια στιγμή, αλλά με διαφορά ενός μήνα. Οι τρεις του Δήμου Φλώρινας, οι οποίοι θα παραμείνουν παραπάνω, είναι οι επιλαχόντες, οι οποίοι ξεκίνησαν πιο αργά την εργασία και οι οποίοι επίσης θα αποχωρήσουν με την ολοκλήρωση του πενταμήνου.
Όπως με ενημέρωσε ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου και Αντιδήμαρχος ο κ. Μιχάλης Καρακόλης, οι καταστάσεις από το εργατικό κέντρο θα σταλούν συλλογικά στον ΟΑΕΔ από την Τετάρτη, οπότε από Τετάρτη ή Πέμπτη μπορείτε να πάτε να βγάλετε την κάρτα ανεργίας σας.
Σχετικά με την πληρωμή σας, πρέπει να σας πω ότι από το Δήμο Φλώρινας έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και έχουν σταλεί όλες οι απαραίτητες καταστάσεις.
Σας ευχαριστώ πολύ για μια ακόμη φορά για την προσφορά σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.