Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή του Ε.Κ.Φ. προς τον πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ

Κύριε Πρόεδρε
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντα που αναλάβατε. Πιστεύουμε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ασφαλιστικού συστήματος των εργαζομένων της ΔΕΗ.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο νομός Φλώρινας είναι ένας ενεργειακός νομός με 5000 έμμεσα και άμεσα ασφαλισμένους. Όπως καταλαβαίνετε οι απαιτήσεις για στήριξη και κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων είναι πολύ μεγάλη. Επιπροσθέτως οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται σε μια περιοχή παραμεθόρια που όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν ιδιαιτερότητες και προβλήματα που ενδεχομένως σε άλλες περιοχές της χώρας να μην είναι στο ίδιο επίπεδο.
Η ευαισθησία της πολιτείας για τους ανθρώπους που φυλούν Θερμοπύλες θα πρέπει να είναι άμεση και να καλύπτει τις ανάγκες των ασφαλιστικών υποχρεώσεων που έχουν οι ασφαλισμένοι της ΔΕΗ.
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια το ΓΑΠ της Φλώρινας όχι μόνο δεν υποστηρίχθηκε αλλά ήταν ιδιαίτερα παραμελημένο από τα κέντρα λήψης αποφάσεων και συγχρόνως δεν παρείχε τις υπηρεσίες που θα έπρεπε στους ασφαλισμένους.
Είναι αδιανόητο να συνεχιστεί η ίδια μεταχείριση και σήμερα που τα προβλήματα από την οικονομική κρίση είναι πολύ περισσότερα από τα προηγούμενα χρόνια.
Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Φλώρινα κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου επιβάλλει και για λόγους ασφαλείας να μη γίνονται μετακινήσεις αλλά να εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι από το ασφαλιστικό γραφείο της Φλώρινας.
Θεωρούμε και πιστεύουμε να κρίνετε ισότιμα και δίκαια τον ακριτικό μας νομό και να δρομολογήσετε τη συνέχιση της λειτουργίας του ΓΑΠ Φλώρινας, όπως έχει γίνει και σε άλλους ακριτικούς νομούς της χώρας.

ΓΙΑ ΤΟ Ε.Κ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ
ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – ΕΤΕ ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.