Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε το Ενημερωτικό Εργαστήρι για Γυναίκες στο Ξινό Νερό

Το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Ενημερωτικό Εργαστήρι» στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος στο Ξινό Νερό. Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από συνεργασία του Δήμου Αμυνταίου και του Κέντρου Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών «Εργάνη», ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «WIN – WIN: Γυναίκες σε Δίκτυο, για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα».
Πρόκειται για μία ενημερωτική προσπάθεια που έχει ως στόχο την ενημέρωση των γυναικών για τις δυνατότητες ανάπτυξης επιχειρηματικής δραστηριότητας από τις ίδιες. Η ενημέρωση εστιάζεται κυρίως στη δυνατότητα ανάληψης κοινής επιχειρηματικής δραστηριότητας, μέσω της δημιουργίας γυναικείου συνεταιρισμού.
«Είμαστε μία περιοχή με ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά ανεργίας. Ο Δήμος ανέλαβε αυτή την προσπάθεια έτσι ώστε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες να αναπτύξετε τις δικές σας πρωτοβουλίες. Οποιαδήποτε επιχειρηματική προσπάθεια εμπεριέχει ρίσκο. Ο Δήμος Αμυνταίου θα σας βοηθήσει, εάν πραγματοποιήσετε αυτή την κοινή προσπάθεια, να περιοριστεί αυτό το ρίσκο. Από την πλευρά τους οι υπεύθυνες του Εργάνη με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν μπορούν να σας καθοδηγήσουν έτσι ώστε να προχωρήσετε με σταθερά βήματα», τόνισε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης στις γυναίκες του Ξινού Νερού που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.