Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

«Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» από την Κινηματογραφική Λέσχη

Η επόμενη ταινία που θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας είναι:

Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή
(The Dark Knight Rises)

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/10: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 9/10: 21.00

Φαντασίας | 164'
Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ
Πρωταγωνιστούν: ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΪΛ, ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΙ, ΤΟΜ ΧΑΡΝΤΙ, ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΤΙΓΙΑΡ, ΜΑΙΚΛ ΚΕΪΝ, ΤΖΟΖΕΦ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΛΕΒΙΤ, ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ, ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που ο Μπάτμαν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Στη συνείδηση του κόσμου θεωρήθηκε από ήρωας, φυγάς. Έχοντας κατηγορηθεί για το θάνατο του εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για ό,τι ο ίδιος και ο Επίτροπος Γκόρντον ήλπιζαν ότι ήταν καλύτερο για το κοινό καλό. Για ένα διάστημα, η εγκληματική δραστηριότητα μειώθηκε δραστικά στην Γκόθαμ Σίτι, και πολλοί πίστεψαν ότι αυτό οφειλόταν στο νόμο που είχε εισάγει ο Ντεντ. Όμως, όλα θ' αλλάξουν με την άφιξη μιας παμπόνηρης διαρρήκτη, η οποία διαθέτει μυστηριώδη ατζέντα. Πολύ πιο επικίνδυνη, όμως, είναι η εμφάνιση του Μπέιν, ενός τρομοκράτη του οποίου τα αδίστακτα σχέδια για την Γκόθαμ, ωθούν τον Μπρους να βγει από την αυτοεξορία του. Αλλά ακόμα κι όταν φορέσει και πάλι τη στολή του, ο Μπάτμαν ίσως να μην καταφέρει να τον σταματήσει.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ Dolby Digital Surround

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.