Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ετοιμάζουν να κλείσουν τα σύνορα στη Φλώρινα για το πετρέλαιο

Σε κλείσιμο των συνόρων, των οδικών αξόνων της περιοχής, της αγοράς και των υπηρεσιών της Φλώρινας προτίθενται να προχωρήσουν οι φορείς του τόπου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.
Την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα που ξεκινά η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, οι βενζινοπώλες της Φλώρινας δεν πρόκειται να προμηθευτούν ούτε να διανείμουν πετρέλαιο, στο πλαίσιο μιας αρχικής κινητοποίησης.
Δυο μέρες αργότερα οι φορείς του τόπου, επιμελητήρια, επαγγελματίες, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, τοπικοί σύλλογοι θα συναποφασίσουν σε σύσκεψη, τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.
«Η τιμή του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης βρίσκεται πλέον σε υψηλότατα επίπεδα, γεγονός που πλήττει την οικονομία των νοικοκυριών και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Ήδη μόνο τον Αύγουστο πέρασαν τα σύνορα προς την ΠΓΔΜ 32.000 αυτοκίνητα για να προμηθευτούν βενζίνη. Δεν αποκλείεται σε λίγο να έρχονται στην περιοχή και βαρέλια με πετρέλαιο» είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Σάββας Σαπαλίδης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού.

Πηγή: newsit.gr

8 σχόλια:

  1. -EΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΠΑΛΙΔΗ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ,ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΑΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΦΥΡΟΜ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?
    ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 30%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγαλατε η δεν βγαλατε πασοκ και νδ στο νομο? Ε αφου βγαλατε, καλα κανει το πετρελαιο και ειναι εκει που ειναι. Και λιγο ειναι. Εγω μετα το εκλογικο αποτελεσμα ηθελα να παει στα τεσσερα ευρω. Η πραγματικη διαμαρτυρια ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ κοροιδα. Το να κλεισετε τους δρομους και να ταλαιπωρησετε αλλους πολιτες, τωρα κατοπιν εορτης-δηλαδη κατοπιν εκλογων- ειναι αστειο κατα τη γνωμη μου. Δε πατε να χτυπιεστε τωρα, το πουλακι πεταξε. Ενα πενηντα και λιγο σας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΙΡΟΛΟΓΗΣΤΡΕΣ;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΔΩΣΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ;
    ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΤΩ ΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
    ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ;
    ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΕΣΑΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!! ΟΧΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσες Απαντήσεις και ούτε μία αξιόλογη!!! Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τουλαχιστον αυτοι προσπαθουν για ολους και εσεις βγαζετε χολη και ειρωνια για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε. ας καθησουμε με μια κουβερτα αγκαλια τον χειμωνα τα μαγαζια να κλεινουν το ενα μετα το αλλο και εμει να λεμε εξυπναδες μπραβο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.