Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μια νέα εταιρεία εργαλείο του αγροδιατροφικού τομέα από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε, πρώτα στη Φλώρινα, η συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό τη δημιουργία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Μετά τη λήξη της συνάντησης Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας δήλωσε «…..Είναι πολύ σημαντικό όλα τα προϊόντα της περιοχής μας να αποκτήσουν μια επωνυμία, ένα brand name. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πράξη, για την στήριξη της ανταγωνιστικότητας των πρωτογενών προϊόντων και των προϊόντων πρώτης επεξεργασίας, από το να τα κάνουμε ποιοτικά και επώνυμα….»
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος τόνισε πως η νέα εταιρία με το κύρος της Περιφέρειας και τη ενεργοποίηση των ιδιωτών-εταίρων, που θα μετέχουν σε ποσοστό 51%, μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες στα μέλη της, να μην υπάρχουν μεσάζοντες στα αγροτικά προϊόντα προς όφελος των παραγωγών.
Οι συναντήσεις εργασίας θα συνεχισθούν και στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η διαβούλευση για τους σύσταση τη εταιρίας θα συνεχισθεί έτσι ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων – πιθανών εταίρων στην νέα εταιρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.