Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Συλλήψεις για ναρκωτικά στους Αναργύρους

Χθες (21-06-2012) το βράδυ στους Αναργύρους Φλώρινας, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 39χρονο ημεδαπό για κατοχή κάνναβης.
Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε ο 39χρονος, βρέθηκε στην κατοχή του συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης (0,8 γραμμάρια), η οποία και κατασχέθηκε.
Σε νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα -με συνδρομή αστυνομικού σκύλου- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης 15,3 γραμμαρίων, μία γλάστρα στην οποία υπήρχαν πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης ύψους πέντε (5) εκατοστών περίπου και εξήντα ένας (61) σπόροι κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Επίσης, χθες (21-06-2012) το βράδυ στους Αναργύρους, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 26χρονη ημεδαπή για κατοχή κάνναβης.
Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο που έγινε -με συνδρομή αστυνομικού σκύλου- σε Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε η 26χρονη, βρέθηκε στην κατοχή της συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης (3,4 γραμμάρια), η οποία και κατασχέθηκε.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλες δουλειές ,κανα 100αρικο θα πληρώσουν στο δικαστήριο και θα φύγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.