Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Τιμητική εκδήλωση για τον Αθανάσιο Βουλγαρίδη

Έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η περασμένη Κυριακή 9/10/11 για όλους τους αθλητές, τα μέλη και τους φίλους του Α.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN. Στην αίθουσα δεξιώσεων του King Alexander τιμήθηκε ο δάσκαλος Αθανάσιος Βουλγαρίδης για την 47χρονη πορεία του στο χώρο των πολεμικών τεχνών καθώς του απενεμήθη το 7ο DAN.
47 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς, προσπάθειας και αγάπης για τις Πολεμικές Τέχνες ήταν ζωγραφισμένες στο πρόσωπο του Αθανάσιου Βουλγαρίδη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας π. Κοσμάς Λαμπρινός, ο βουλευτής Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Ηλιάδης, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Νικόλαος Αλεξιάδης, όπως επίσης και οι δάσκαλοι Σταύρος Πρόιος (8 DAN) από Καστοριά, Ιωάννης Τόλιος (7 DAN) από Γρεβενά, Ιωάννης Μπίσκος (6 DAN) από Κέρκυρα, Γεώργιος Κιουρτίδης (5 DAN) από Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γουστέρης (5 DAN) από Αμύνταιο, αλλά και δάσκαλοι από όλο τον Ελλαδικό χώρο από 1 έως 5 DAN
Επίσης τίμησαν το δάσκαλο με την παρουσία τους μαυροζωνάδες που απεφοίτησαν από τον σύλλογο στην πάροδο των 25 χρόνων, καθώς φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Α.Π.Σ Φλώρινας SHOGUN.
Ο κ. Βουλγαρίδης ευχαριστώντας τους παρόντες δασκάλους και αθλητές τους απένειμε από ένα αναμνηστικό δίπλωμα ως ενθύμιο της όμορφης αυτής συνάντησης.
Στην συνέχεια της εκδήλωσης η πρόεδρος του συλλόγου Μυριάμ Ρασίτ έλαβε το πρώτο πανευρωπαϊκό DAN, ενώ τη μαύρη ζώνη έλαβαν μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων οι αθλητές Ειρήνη Θεοδωρίδου, Λεωνίδας Μπόικος, Αθανάσιος Μήλλιος και Κωνσταντίνος Τουρούντσης.

7 σχόλια:

  1. 47ΧΡΟΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ; ΚΑΛΑ ΠΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΖΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ";
    ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΕΠΙΕΙΚΙΑΣ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ, ΑΦΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοτούλες σαν εσένα ανώνυμε 12 Οκτωβρίου 1:53, γιατί κι εσύ όπως βλέπω ανώνυμα γράφεις.....
    Κι εγώ το ίδιο..... για να σε προλάβω.
    Μη το παίζεις λοιπόν τζάμπα μάγκας και επιτίθεσαι στους υπόλοιπους ανώνυμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε καραγκιόζη 3:57 αν ήθελα να σχολιάσω κάποιον, όπως σχολιάζεις εσύ τον Βουλγαρίδη, θα το έκανα με το όνομα μου για να ξέρει ο άνθρωπος ποιον έχει απέναντι ή θα πήγαινα να ρωτήσω τον ίδιο για να μου λυθούν οι απορίες. Αυτή τη διαφορά ρουφιανάκο δε θέλεις να τη καταλάβεις γιατί σου αρέσει το ρουφιανιλίκι.
    Βάζε το όνομα σου όταν αναφέρεσαι σε πρόσωπα για να δούμε τη μαγκιά σου αλλα που.
    Και να ξέρεις και κάτι άλλο. Δε θα το κάνεις ποτέ γιατί η κότα δε θα γίνει ποτέ κοκοράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίσα ρε "κοκοράκι"!! Φοβήθηκα!!
    Χαχαχαχαχα!!!
    Και εν τέλει, ο ανώνυμος 12 Οκτωβρίου 1:34 (γιατί για άλλο πρόσωπο πρόκειται, αλλά αν δεν το πιστεύεις, καθόλου δεν με απασχολεί), δεν εξύβρισε τον κ. Βουλγαρίδη. Ένα εύλογο ερώτημα έγραψε. Σε αντίθεση με σένα που βρίζεις, ενώ κάνεις κι εσύ το ίδιο.
    Σ΄αρέσει δεν σ΄αρέσει λοιπόν, ούτε εσύ θα γίνεις ποτέ κοκοράκι (αλήθεια; τον θεωρείς τόσο τιμητικό αυτόν τον τίτλο;), γιατί κι εσύ ανώνυμα βρίζεις.
    Βούλωσε το λοιπόν..... ή μαλλον..... κάνε κακακα και κοκοκο. Γιατί για κικιρίκου δεν σε κοβω.
    Άντε γειά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ Ο 1.34 ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΟΝ 10.01 ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΝ κ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ. ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άϊντε ρε αδελφούλες τραβάτε. Να μάθετε όταν αναφέρεστε σε κάποιον να λέτε το όνομα σας. Εγώ αν μιλήσω για τον Βουλγαρίδη π.χ., θα βάλω το όνομα μου δεν θα κρυφτώ.
    Δε μπορείτε να σχολιάζετε τον οποινδήποτε χωρίς να λέτε ποιοι είστε.
    Ανώνυμα βρίζω ρε κότα 10:13 κάποιον που είναι όπως εσύ ανώνυμος. Αλλά έναν επώνυμο δε θα σχολιάσω χωρίς να αναφέρω ποιος είμαι.
    Τώρα αν δεν είμαι κικιρίκου εσένα σε νοιάζει μάλλον επειδή ψάχνεις κόκορα. Γιατί όμως;
    Σε άφησε ο προηγούμενος;
    Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις τη χαρά που ψάχνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.