Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Μια δυναμική υποψηφιότητα για την προεδρία του ΕΒΕ Φλώρινας

Ολοένα και περισσότερο κερδίζει έδαφος η υποψηφιότητα του Σάββα Σαπαλίδη για τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας.
Οι εκλογές, ως γνωστόν, θα διεξαχθούν στις 2 – 3 Δεκεμβρίου και ο κ. Σαπαλίδης φαντάζει ως ο επικρατέστερος για αυτήν την τόσο νευραλγική και απαιτητική θέση. Ήδη, ο συνδυασμός του έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι η πολυσυλλεκτικότητα, η συμμετοχή επαγγελματιών από κάθε πολιτικό χώρο, αλλά και το γεγονός ότι τυγχάνει αποδοχής από όλες τις γεωγραφικές περιοχές του νομού (Φλώρινα, Αμύνταιο).

8 σχόλια:

  1. ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ... ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ...!!! ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΣΑΠΑΛΙΔΗ ΑΡΧΗΓΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ..... ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.... Η ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΑΒΒΑ...ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ακουσουμε τα ονοματα αυτων που θα ειναι στον συνδιασμο, να ακουσουμε και να καταγραψουμε προτασεις και στοχους, για να κρινουμε και εμεις και αναλογα να ψηφισουμε.Κατι του τυπου ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ-ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ, να τα ξεχασουν μερικοι, και να παψουν να τα λενε, γιατι αυτοι συνηθως "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ" σκεφτονται και εννουνε και απο τετοιους δυστηχως θα δουμε πολλους και παλι.Επαναλαμβανω......ΣΚΕΨΕΙΣ και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ (υλοποιησιμες περιμενουμε να ακουσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς το πρωτο σχολιο........2,15.Σιγα να μην λυσετε και το προβλημα του χρεους της Ευροζωνης........φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΩ ΟΛΟΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα σε ολους.... θα ηθελα να απαντησω σε ολους.... ειναι κακο να εχει καποιος ονειρα και σκεψεις και προτασεις για την πολη μας????? και γιατι οταν βρεθει καποιος που εχει ορεξη για δουλεια για να βαλει εστω μια πετρα πανω στην αλλη προσπαθουμε να του ριξουμε λασπη???? αντι αυτου μηπως επρεπε να τον πιεσουμε να βαλει και ακομη μια πετρα.... ολοι μαζι δεν θα καταφερουμε κατι καλυτερο??? εξαλλου απο οσα γνωριζω ολη η ομαδα του Σαπαλιδη ειναι αξιολογα ατομα και καλοι επαγγελματιες.... ε οχι φιλε μου δεν μπορει κανενας Σαββας δεν μπορει να λυσει το προβλημα της ευροζωνης και ουτε δηλωσε κατι τετοιο..... εξαλλου ας σκεφτουμε και λιγο απλα 3 4αετιες ειδαμε το τι εκανε η διοικηση του επιμελητηριου.... αν ηταν ο επαγγελματικος κοσμος ευχαριστημενος δεν θα μπορουσε ο Σαββας να κανει τοσο γρηγορα εναν τετοιο δυνατο συνδοιασμο ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς τον 3:23 Ο Σάββας είναι από τα λίγα άτομα που βάζουν πάντα το κοινό συμφέρον πάνω από το ατομικό......αν η πολιτική διαδρομή όπως λες ήταν όπου φυσάει ο άνεμος ετοιμάσου τώρα να σε παρασύρει ανεμοστρόβιλος και εσένα και όλους τους ομοίους σου που μάλλον είστε ανενεργοί πολίτες και βολεψάκηδες....... ξυπνήστε ρε μας έχουν πάρει και τα σώβρακα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό και ντόμπρο παιδί ο Σάββας αλλά....
    Μπορεί να εκπροσωπεύσει με αναπτυξιακή προοπτική τον κλάδο;
    Και τον βουλευτή μας σαν καλό παιδί τον ψηφίσαμε αλλά ντρεπόμαστε όταν τον ακούμε τον να ομιλεί και να μας εκπροσωπεί στη Βουλή.
    Βέβαια και από μορφωμένους καήκαμε....
    Ευτυχώς δεν ψηφίζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.