Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Η μελέτη μου

Το φροντιστήριο ΜΕΛΕΔΗΜΑ απέκτησε αδερφάκι, την ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ! Από τη νέα σχολική χρονιά στη ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ θα λειτουργούν τμήματα σχολικής μελέτης για τα παιδιά του Δημοτικού.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ;
Η ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ, τα τμήματα σχολικής μελέτης που έχουμε δημιουργήσει στη Φλώρινα για μαθητές του Δημοτικού Σχολείου παρέχει συμπληρωματικές και παράλληλες, με εκείνες του σχολείου, εκπαιδευτικές υπηρεσίες σχολικής στήριξης και προσωπικής ανάπτυξης.

Οι αυξημένες επαγγελματικές δραστηριότητες των γονιών πολλές φορές γίνονται εμπόδιο στο να ασχοληθούν με το διάβασμα των παιδιών τους, ενώ εξαιτίας της δυσκολίας και της ποσότητας της ύλης, λίγοι είναι οι γονείς που μπορούν να βοηθήσουν σωστά τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στη μετέπειτα σχολική τους διαδρομή.

Λαμβάνοντας υπόψη τον ήδη επιβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό, σας προτείνουμε μία οικονομικά προσιτή λύση για το καθημερινό διάβασμα του παιδιού σας.
Οι εξειδικευμένοι παιδαγωγοί θα βοηθήσουν το παιδί σας να προετοιμαστεί σωστά για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας και να καλύψει τα μαθησιακά του κενά.

Με τις γνώσεις που αποκτούν οι μαθητές στα τμήματα μελέτης μας αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πρωταγωνιστικό ρόλο στην τάξη τους, ενώ, έχοντας ολοκληρώσει πλήρως την προετοιμασία τους για την επόμενη μέρα στο σχολείο, έχουν ελεύθερο χρόνο το απόγευμα για άλλες δραστηριότητες.



Στη "Μελέτη μου" αναλαμβάνουμε την ευθύνη απέναντι στην οικογένεια, να επιστρέψουμε το παιδί στο σπίτι, καλά διαβασμένο και προετοιμασμένο για την επόμενη μέρα στο σχολείο. Έτσι το παιδί θα έχει πραγματικά ελεύθερο χρόνο στο σπίτι, για να παίξει, να ασχοληθεί με τα hobbies του και να επικοινωνήσει ουσιαστικά με την οικογένεια και τους φίλους του.
Η ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή από τις 15.00 μ.μ και τα Σάββατα έχουμε το ΠΑΙΧΝΙΔΑΓΩΓΕΙΟ!
Γιατί να συμμετέχει το παιδί σας στο ΠΑΙΧΝΙΔΑΓΩΓΕΙΟ;

Οι δραστηριότητες βασίζονται σε σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους,που καλλιεργούν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την αυτοπεποίθηση του παιδιού
Έτσι, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία μέσα από ευχάριστες δράσεις και παιχνίδια να μάθουν να αναγνωρίζουν, να κατανοούν, να διαχειρίζονται και να χρησιμοποιούν σωστά τα συναισθήματά τους. Πρόκειται για σημαντικές δράσεις για την ψυχική υγεία, τις σχολικές επιδόσεις και τις καλές κοινωνικές σχέσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και για να δημιουργήσουμε μαζί το καταλληλότερο πρόγραμμα για τις ανάγκες των παιδιών σας!

Πρεσπών 13
(περιοχή Δημοτικής Αγοράς)

τηλέφωνο: 2385028700, 6930788882
sofiagouliou@hotmail.com



facebook: Τμήματα σχολικής μελέτης "Η Μελέτη μου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.