Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλάπη τρακτέρ - εύρετρα σε όποιον βοηθήσει

Εκλάπη (ΤΡΑΚΤΕΡ) αγροτικός ελκυστήρας SAME DEUTZ IRON 110, κόκκινου χρώματος από την περιοχή της Άνω Βεύης - Φλώρινα με αριθμό πινακίδας ΑΜ55514 βράδυ ΣΑΒΒΑΤΟΥ - ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (09/08/2015).

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει ή είδε οτιδήποτε να επικοινωνήσει στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, στο mail: m-angel1990@hotmail.com ή στο τηλ: 6972440923.

Δίνεται αμοιβή 10.000 ευρώ σε όποιον υποδείξει που ακριβώς βρίσκεται το μηχάνημα.

5 σχόλια:

  1. 620 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ , ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι γιατί οι αστυνομικοί είναι συγγενής της μαντάμ Ζαίρα και μπορούν να μαντέψουν που είναι το κάθε τι.

      Διαγραφή
    2. Όχι, δεν είναι μέντιουμ, αλλά ας μάθουν να κάνουν και λίγο την δουλειά τους σωστά και κυρίως οι κ.κ. Αξιωματικοί και οι νέοι αστυνομικοί-πρώην συνοριακοί- οι οποίοι δουλεύουν λες και έχουν στην πλάτη τους 30 χρόνια υπηρεσίας, ή είναι έναν μήνα πριν την σύνταξη (μεγάλη φείρα για αστυνομία, οι εν λόγω). !!!
      Υ.Γ. Οι συνοριακοί του ΤΣΦ Καυκάσου ας κάνουν και μια βόλτα από τα σύνορα, όχι να κάνουν ελέγχους στα φανάρια της Βεύης, ή την διασταύρωση της Μελίτης μόνο, λες και είναι τροχαία και λιγότερες βόλτες μέσα στην πόλη τις Φλώρινας, τα NAVARA αντέχουν και για δρόμους,εκτός ασφάλτου.

      Διαγραφή
  2. Γράφουν για ζώνη και για ήχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.