Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Απουσίαζε σύσσωμη η αντιπολίτευση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας

Χωρίς ούτε έναν δημοτικό σύμβουλο από τις παρατάξεις της μειοψηφίας συνεδρίασε χθες το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας. Γεγονός ιδιαίτερα σπάνιο που ίσως οφείλεται στην καλοκαιρινή ραστώνη ή σε κάποια συντονισμένη κίνηση διαμαρτυρίας, ενδεχομένως, των τεσσάρων παρατάξεων.
Η συνεδρίαση, όπως ήταν αναμενόμενο, ολοκληρώθηκε με ομόφωνες αποφάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

7 σχόλια:

  1. Ποια ραστώνη και ποια διαμαρτυρία. Οι μισοί καφέ πίνανε στον πεζόδρομο, κάποιοι τα παράτησαν πριν καν ξεκινήσουν και δυο τρεις κάνουν διακοπές. Απλά τα πράγματα, βαρεθήκαν από νωρίς. Είναι <> και τους κάνει πλάκα ο Βοσκός και οι δικοί του. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Φταίμε εμείς που τους ψηφίσαμε. Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ! Άκου εκεί Δήμος χωρίς αντιπολίτευση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι βλέπουν ότι η υπόθεση είναι σούπα του Δημάρχου ξανά και περιμένουν την 31-12-2016 που δεν θα έχει γίνει η Τηλεθέρμανση και μπορεί να μην πληρώνονται ουτε οι υπάλληλοι. Γιατί να στεναχωρήσουν από τώρα την πλειοψηφία, έτσι κι αλλιώς φωνάξουν δε φωνάξουν τίποτα δε θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν πηγαίνει η αντιπολίτευση και παρεμβαίνει στο συμβούλιο τα ΜΜΕ σιωπούν. Ούτε ρεπορτάζ ούτε βίντεο από τις παρεμβάσεις Μια φορά δεν πήγαν και γίνεται μέγα θέμα. Το περίεργο ειναι η απουσία των ΜΜΕ από το συμβούλιο και η απουσία προβολής της συζήτησης ακόμη και όταν ορισμένα μέσα παρίστανται και βιντεοσκοπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μεγάλη απογοήτευση είναι οι δύο παρατάξεις τις Αριστεράς. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, Γκέκτσης και Παπαναστασίου δεν έχουν καν ακουστεί και μάλλον δεν πατάνε καν στα συμβούλια. Παλιά το ΚΚΕ στον Δήμο Φλώρινας έκανε λίγο ντόρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι και κυβέρνηση απαξιώνει να ασχοληθεί με εμάς τους δημότες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όπως και να έχει η απουσία εκλεγμενων "συμβουλων" από συμβούλια είναι από κάθε άποψη α π α ρ α δ ε κ τ η

    1 προσβάλουν όσους δημότες τους ψηφισαν
    2αυτοκαταργούντε από μόνοι τους
    3 παρουσιάζουν εικόνα τεμπέληδων
    4 αυτοκαταργουν τον θεσμό των συμβουλίων και η όποια παρουσία τους με η χωρίς τα μ.μ.ε είναι ήταν και θα είναι μάλλον ..διακοσμητική
    5 ότι σχεδόν όλοι εκλεχθήκατε για να συμπληρώσετε "βιογραφικα" και να τσακώνετε που και που καμία αποζημιωση η συμφωνία κάτω από το τραπέζι .
    6 απαξιώσατε την όποια εμπιστοσύνη σας είχαν όσοι δημότες σας ψηφίσανε

    Είστε από κάθε αποψη τραγικά ανεπαρκείς να εκπροσωπήσετε τους δημότες και τα προβλήματα μας του δημότες που σας ψηφίσανε και το μόνο κριτήριο που είχατε ήταν η ευλογία των κομματικών σας ιδιοτελειών κομματικών παρατάξεων

    κυρίες και κύριοι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθήτε όλοι και να πάτε να πίνετε με την ησυχία σας τα αφεψήματα σας στο σπιτάκι η στην καφετέρια της αρεσκείας σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΌ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΤΗΣ ΠΛΕΟΨΗΦΙΑΣ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο 1ος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ; ΛΕΛΕ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ..... ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ. ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.