Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Δολιοφθορά στο λαγοτροφείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Φλώρινας

Μέσα σε μια νύχτα χάθηκαν κόποι έξι ετών. Πράγματι αυτή είναι η αλήθεια φίλοι μου. Μέσα σε λίγες ώρες. Τόσο μόνο χρειάστηκε να καταστραφεί το λαγοτροφείο. Χάθηκαν προσπάθειες έξι ετών που βήμα βήμα με πολύ κόπο μπορέσαμε να το κατασκευάσουμε αξίας 15.000 ευρώ ένα στολίδι του συλλόγου.
Μόνο εγώ ξέρω πόσο κουράστηκα, πόσο προσπάθησα, πόσες σκάλες ανέβηκα και κατέβηκα, πόσο παρακάλεσα να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Χρειάστηκαν όμως μόνο λίγες ώρες να γίνουν όλα αυτά.



Το λαγοτροφείο δεν έγινε τυχαία, δε ξεφύτρωσε από τη μια μέρα στην άλλη όλα έγιναν με μελέτη με κάποιο σχέδιο. Μέχρι το Αγρίνιο και Απολλωνία έφτασα να πάρω ιδέες, διάβασα βιβλία ώστε να μπορεί να λειτουργεί σωστά.
Πολλές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου τούτες τις ώρες ακόμη και να παραιτηθώ. Όμως δε θα τους κάνω τη χάρη. Θεωρώ ότι αξίζει να δουλεύεις για τους λίγους ντόμπρους, τους τελευταίους «Μοϊκανούς». Αν νομίζουν ότι με την πράξη τους αυτή θα με κάνουν να παραιτηθώ λάθος πόρτα χτύπησαν. Στενοχωρήθηκα μεν πολύ αλλά και πείσμωσα ακόμα περισσότερο.



Ήθελα να με σκοτώσουν ψυχικά ως ένα σημείο τα κατάφεραν. Είναι σα να έβαλαν εν ψυχρώ φόλα στο σκύλο μου, σα να έκλεψαν τα παιδιά μου. Μάλιστα φίλοι μου παιδιά μου ήταν οι λαγοί. Τους είχα βαφτίσει δίνοντας τους διάφορα ονόματα όπως Κώτσος, Ελένη κ.ο.κ. κάθονταν ήσυχα στη φωλιά τους και έπαιζα μαζί τους. Μιλούσα και αυτοί μου κουνούσαν πότε το δεξί και πότε το αριστερό αυτί λες και καταλάβαιναν αυτά που τους έλεγα. Ίσως η επιτυχία να τους προέτρεψε στην πράξη αυτή. Ίσως επειδή γεννήθηκαν σε μια χρονιά 29 μικρά λαγουδάκια και αυτό τους πείραξε. Να γνωρίζετε εσείς οι λωποδύτες ότι εγώ θα προσπαθήσω και θα ξαναπροσπαθήσω, κάποτε όμως θα σας συλλάβω και όπως πονάω εγώ τώρα θα καταλάβετε και εσείς τι εστί πόνος. Τότε δε θα μιλήσουν τα δικαστήρια αλλά το οφθαλμό αντί οφθαλμού και οδόντος αντί οδόντος.



Πώς να χαρακτηρίσω τα άτομα αυτά ανθρώπους με διαταραγμένη προσωπικότητα; Άρρωστους ψυχικά; Εγκληματίες; Δολοφόνους; Μα αυτός ο χαρακτηρισμός είναι λίγος, άντρες που δε φορούν παντελόνια; Άντρες χωρίς α…..α; και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ λίγος. Αυτό που τους αρμόζει απόλυτα είναι γυναικούλες που φορούν φουστάνια που αερίζονται από κάτω και ο καθένας μπορεί να δει τι κιλοτάκια φοράνε μπικίνι ή στρινγκ. Πρέπει να το καταλάβουν και να το εμπεδώσουν καλά ο γερόλυκος του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Φλώρινας αντέχει και θα αντέχει για πολλά χρόνια όσο ο Θεός του δίνει ζωή. Το σκαρί του είναι γερό από άφθαρτο ξύλο και μπορεί να αντιμετωπίσει φουρτούνες 12 μποφόρ.
Απευθύνομαι σε όλους τους κυνηγούς, σε όλα τα ενεργά μέλη του συλλόγου βοηθήστε με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας να διαλευκάνουμε την υπόθεση αυτή. Το παραμικρό στοιχείο η παραμικρή λεπτομέρεια θα είναι χρήσιμη για εμάς. Θα σας χρωστάω χάρη για μένα η υπόθεση αυτή είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ

5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΛΑΔΟΥΔΑΚΙΑ Η' ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ..ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει γίνει καταγγελία-αγωγή κατά αγνώστων στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για κλοπή ζώων από ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εκτροφής τους ;;;;

    Ο χώρος φυλασσόταν από σκύλους;;;
    Πώς μπήκαν ανενόχλητοι και τα κλέψαν;;;;
    Στις φωτογραφίες διακρίνουμε σημάδια παραβίασης της περίφραξης αλλα και ένα σκοτωμένο στο έδαφος ζώο.
    Ο σκοτωμένος λαγός στην φωτογραφία έχει σχέση με κλοπή ;;;;
    Μπήκαν τα έκλεψαν η τα σκοτώσανε;;;

    Υπάρχουν στο κείμενο καταγγελίας πολλές ασάφειες ( κλοπή ή θανάτωση ?) πέραν από την φανερή οργή του καταγγέλλων κυνηγού.

    Ο κύριος με σπαραγμό ψυχής καταγγέλλει την απώλεια που υπέστη.

    Φαντασθείτε εμείς που αγαπάμε τα ζώα πώς νιώθουμε όταν κάθε ΑΝΟΜΑΛΟΣ η συμμορίες ΑΝΟΜΑΛΩΝ ρίχνουν φόλες στα αδέσποτα ζωάκια στην πόλη μας.
    Πέρσι μόνο θανατώθηκαν περι τα 100 αδέσποτα σκυλιά και δεκάδες γάτες .

    Ας θυμίσουμε σε μερικούς ανεγκέφαλους ότι

    Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΑ ΖΩΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος φίλε μου. Πολιτισμός σημαίνει ότι τα δικαιώματά σου σταματούν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου. Εμένα με προσβάλλει αισθητικά το γεγονός ότι η πόλη έχει γεμίσει με κόπρανα σκύλων. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να τα ξεπαστρέψουμε. Κάτι πρέπει να γίνει όμως. Τουλάχιστον εσείς που είστε τρομεροί φιλόζωοι, μην περιορίζεται τις φιλοζωικές σας ευαισθησίες αποκλειστικά στο τάισμα των σκύλων, αλλά και στο μάζεμα των κοπράνων τους.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.