Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ανασυγκροτηθεί» (video)

Συνάντηση με μέλη του ΠΑΣΟΚ είχε χθες στη Φλώρινα ο βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στα πλαίσια ανασυγκρότησης του κινήματος και του προσυνεδριακού διαλόγου.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου, πως το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται να δει τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος για να προχωρήσει στο μέλλον. «Το Συνέδριο θα πρέπει δώσει εντολή μετασχηματισμού της παράταξης ώστε να εκπροσωπήσει τους μη προνομιούχους, που είναι η νέα γενιά» είπε χαρακτηριστικά.


4 σχόλια:

  1. Και από 3 % να πάει στο 1% και να ησυχάσουμε απ΄ αυτό!!!! Υπάρχουν ακόμη οι αμετ(ανόητοι) που ασχολούνται μ αυτό; Ούτε ο τζέφρυ δεν ασχολιέται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά δεν καταλαβαίνετε ότι δεν εκπροσωπείτε κανένα. Το μαγαζί έκλεισε ,αφού πρώτα πτώχευσε την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΒΕ Ο ΑΚΗΣ, ΜΙΖΑΡΟΝΤΑΝ Ο ΣΜΠΩΚΟΣ, ΟΤΑΝ ΤΑΠΙΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ, ΟΤΑΝ ΤΑ'ΠΑΙΡΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΥΡΩΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ @@@@@@@ΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ????
    ΑΥΤΟΙ κ, ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΤΕ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.