Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Παρέδωσε το βουλευτικό αυτοκίνητο ο Γιάννης Αντωνιάδης

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης κάνει γνωστό πως παραδίδει το βουλευτικό όχημα «λόγω του διασυρμού που υπέστησαν οι βουλευτές για το συγκεκριμένο θέμα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας».

Αναλυτικά η επιστολή:

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,
Επιθυμώ να σας ενημερώσω πως δεν προτίθεμαι να κάνω χρήση του αυτοκινήτου που χορηγεί η Βουλή στους βουλευτές, όχι γιατί αυτό δεν χρειάζεται (όπως και στους Δημάρχους, Περιφερειάρχες κλπ), αλλά λόγω του διασυρμού που υπέστησαν οι βουλευτές για το συγκεκριμένο θέμα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας.
Τέτοιες ενέργειες, όπως και στο θέμα των παρουσιών των βουλευτών στις συνεδριάσεις των Επιτροπών της Βουλής, και στις μειώσεις των αμοιβών για τη συμμετοχή τους σε αυτές, εφαρμόζονται και δεν ανακοινώνονται στα ΜΜΕ. Σε διαφορετική περίπτωση ευτελίζεται το κοινοβούλιο και ο θεσμός του κοινοβουλευτισμού.

Υ.Γ. Στο φάκελο που συνοδεύει την παρούσα επιστολή, εσωκλείω τα δύο κλειδιά του αυτοκινήτου που μου χορηγήθηκε.

Με τιμή
Γιάννης Αντωνιάδης
Βουλευτής Φλώρινας
Νέα Δημοκρατία

37 σχόλια:

  1. Eilikeina den to perimena apo auton.....!!!

    Y.G
    An kai apo tin epistoli tou den mou fenete oti to kanei me ti kardia tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσεχε τι κάνεις, πρόσεχε τι λες. Δεν κατάλαβα σε τι διαφωνείς;;; Ακόμα δεν εκλέχτηκες και το μυαλό σου στις παρουσίες- περικοπές και υπερωρίες και μισθούς. Το αυτοκίνητο γιατί είναι απαραίτητο. λίγα προνόμια ΄έχετε ή λίγα παίρνετε;;Στην Ελλάδα των άστεγων, των άνεργων και με τις χιλιάδες αυτοκτονίες που έφερε το μνημόνιο. Η ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΉ. Καλύτερα είναι τα λεφτά που πιθανόν να γλυτώσουμε από τα αυτοκίνητα των ΒΟΛΕΥΤΏΝ να παν στα συσσίτια των άπορων κ, Αντωνιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «λόγω του διασυρμού που υπέστησαν οι βουλευτές για το συγκεκριμένο θέμα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας».

    Αν όμως δεν είχαν υποστεί. ......... Σαν περιφερειακός σύμβουλος είχες Γιάννη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι εμείς οι άνεργοι σκεφτόμαστε να κάνουμε έρανο φίλε Γιάννη να ενισχύσουμε τους άπορους βουλευτές μας. Στην προσπάθεια θα συμβάλλουν και οι άστεγοι με μεγάλη τους χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΝΤΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ -ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι κι αλιώς είδε ότι τίποτα δεν μπορεί να κάνει,μέχρι που ούτε καλό αμάξι μπορεί να κουμαντάρει άμα δεν του σφυρίζει στο αυτί ο Βοσκός και είπε να κάνει μια τσιχλο΄φουσκα

      Διαγραφή
  6. Εύγε τετράκις δια την αξιοπρεπή σου στάση, αγαπητέ Ιωάννη!

    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    Δημοσιογράφος.
    Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μαϊντανός ξαναχτύπησε. Εσύ πρέπει να είσαι πολύ μορφωμένος, ομιλείς ορθώς την καθαρευόυσα.

      Διαγραφή
    2. ελευθερος σκοπευτής14 Μαρτίου 2015 στις 10:48 π.μ.

      ....όταν τα σίελα του γλυψίματος τρέχουν από τα μπατζάκια λερώνουν και τα πεζοδρόμια μας...

      Διαγραφή
    3. Kai leo k go pos dne egrpase autos o ekseretikos kai AMEROLIPTOS dimosiografos ena artho gia to "Ythos kai ton Altrouismo tou Antros pou prepi na exei o neos politikos Arxon enos topou" mias k to sinithizi tora telftea na glifi me to tropo tou eutixos edo apokalifthike!!!

      Διαγραφή
    4. Σπύρος Α. Ηλιάδης

      Δημοσιογράφος.
      -Εκδότης "ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ".
      -τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
      -TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
      -μέλος ομίλου δημοσιογράφων και ειδικών ερευνών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη

      μόλις προσφάτως
      1 συνεργάτης
      του "παρατηρητή"
      και 2 συνεργάτης σύμβουλος ερευνητής συνεργαζόμενος στο Γραφείο Τύπου του βουλευτή της ΝΔ στην Φλώρινα Γιάννη Αντωνιάδη.
      -εποχούμενος στην πυρασφάλεια του Δήμου Φλώρινας
      -ειδικός φωτογράφος συγκεκριμένων "αποστολών" !

      Διαγραφή
  7. ελευθερος σκοπευτής13 Μαρτίου 2015 στις 9:57 μ.μ.

    Αν ήμουνα Πρωθυπουργός θα έκοβα με η χωρίς κλαδευτήρι τα μισθά όλων μα όλων των βουλευτών να πέσουν στα 1000 ευρά. Τα λεφτα που θα εξοικονομούσα θα τα μοίραζα στους άνεργους στους άστεγους στους άπορους και στα φιλανθρωπικά ιδρύματα ( γηροκομεία, νοσοκομεία, ορφανοτροφεία κλπ) Επειδή δεν είμαι Πρωθυπουργός και ζούμε στην Ελλάδα και το παντεσπάτι ( και φυσικά να ΄μην έχουν πριβέ πολυτελή κούρσα οι υπουργοι και βουλεφτές) για να μην "διασυρθουν" οι βουλευτές του Lifestyle άς πουμε κάτι είναι κι αυτό που έκανε ο Αντωνιάδης σε σύγκριση με τα λυγούρια που εκλέγοντε για να ζούνε ζωή και κότα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τι είναι λαϊκισμός. Ελεύθερος σκοπευτής αλλά η βολή αστοχεί φίλε μου. Ακόμα και κόβοντας όλο τον μισθό του βουλευτή και αφήνοντας τους ένα χιλιάρικο εξοικονομείς ετησίως 2,5 εκ. Δηλαδή 2 Ευρώ για κάθε άνεργο ή 70 λεπτά για κάθε έναν κάτω από το όριο της φτώχειας ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!! 6 λεπτά τον ΜΗΝΑ!! ΕΥΓΕ. Ας ασχοληθούμε πώς αυτοί οι βουλευτές θα επαναφέρουν ΑΜΕΣΑ (όπως μου υποσχέθηκαν και τους ψήφισα) τον μισθό μου από τα 560 στα 751 και να επαναφέρουν συντάξεις και μισθούς (όπως επίσης υποσχέθηκαν) και ας παίρνουν τον μισθό τους. Αηδία έχετε καταντήσει να κοιτάτε μόνο την κατσίκα του γείτονα.

      Διαγραφή
    2. ελευθερος σκοπευτής14 Μαρτίου 2015 στις 10:46 π.μ.

      Γουστάρω τον "λαικισμό" Σιχαίνομαι τους πολιτικούς "καριερίστες του Lifestyle των ατσαλάκωτων υποσχέσεων"

      Διαγραφή
    3. 10:04 Αηδία κατάντησες εσύ γραφικέ γλείφτη. Τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα. Ακόμα και με 3-4 εκατ. ΕΥΡΩ πόσα γεύματα θα μπορούσαμε να κάνουμε για άπορους συμπατριώτες μας;;;; Την κρίση πρέπει να την πληρώσουμε όλοι οι Έλληνες .

      Διαγραφή
    4. 7.000E X 300 X 12 =2,52 εκ. Γλυφτράκι της εξουσίας είσαι εσύ που αντί να παλεύεις για να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και να ανακουφιστεί ο λαός, "αρκείσαι" στο 1 Ευρώ ΤΟ ΜΗΝΑ και τους αθωώνεις για τα ψέματα που μας ταίζουν

      Διαγραφή
    5. 10:52 3εκ Ευρώ μας δίνουν 600.000 γεύματα των μόλις 5 Ευρώ τον χρόνο. Αν πούμε ότι 2 εκατομμύρια συνάνθρωποί μας είναι κατω από το όριο φτώχειας αυτό αντιστοιχεί περίπου σε 1/3 του γεύματος τον χρόνο!!!! έχει δίκιο ο 10:04. Εγώ δεν προκάλεσα την κρίση, δεν τα έφαγα μαζί τους και δεν πρέπει να πληρώσω την κρίση τους

      Διαγραφή
    6. ελεύθερος σκοπευτής14 Μαρτίου 2015 στις 11:20 μ.μ.

      Αν τα λεφτα αυτά πηγαίναν στα σισίτια της Μητρόπολης στις προμήθειες τροφίμων νηπιοτροφείων ορφανοτροφείου γηροκομείου νοσοκομείου και της φοιτητικης λέσχης τα λεφτά δεν θα πηγαίναν χαμένα και θα προοριζόντουσαν σε εκείνους που πρέπει και όχι σε εκείνους που δεν τα δικαιούντε . Λοιπόν πετάξτε τα κομπιουτεράκια σας γιατι όλοι με τα σχόλια σας πιαστήκατε αδιάβαστοι...Επίσης περιμένουμε από τους βουλευτές ( αντι να φιγουράρουν με η χωρίς το βουλευτικό τους όχημα) πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο με μόνιμο οδηγό και γιατρό στις Πρέσπες Αυτά για ..αρχή

      Διαγραφή
  8. Το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης ζητά είδη πρώτης ανάγκης. Φάρμακα, κλινοσκεπάσματα,ρούχα ,κ.λ.π Οι βουλευτές προνόμιά......... 102 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πήραν αυτοκίνητα από την βουλή των Ελλήνων. Τα επιχειρήματα του Αντωνιάδη είναι επιεικώς απαράδεκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι μικροψυχία είναι αυτή! Σας έθιξε ο Γιάννης την κυβέρνηση των άθλιων ψευταράδων! Δεν καταλάβατε ακόμα , 'ότι είναι καραγκιόζηδες οι άνθρωποι! Με τις μ@@@ς που υποσχέθηκαν, τους ψηφίσαμε και τώρα γίνεται χαμός! Είναι τελικά επικίνδυνη! Καλά μου έλεγε ένας φίλος μου, αλλά δεν τον ακουγα! Δεν πάτε στο δ@@ο! Σας ψήφισα ρε κολόπαιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kala sta pe o filos sou lipon...... Ainte sto d@@lo kai se kamia ali xora an den sou aresi na zeis edo me aksioprepia!!!

      Διαγραφή
  10. Αφού πήρες συγχαρητήρια του Ηλιάδη κοιμήσου ήσυχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μας πρήξατε τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος. Ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μηπως ο κ Αντωνιαδης ειναι βουλευτης στο Σουηδικο κοινοβουλιο με τοση δυστυχια γυρω του αυτος μιλα για τα προνομια των βολευτων μας καλυτερα να σιωπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες τους αλλους τη κανουν και ασε τον Αντωνιαδη.Γιατι δεν τα παραδινουν οι αλλοι βολευτες?

      Διαγραφή
  14. 1:44 αντιγράφεις τον Ζουράρη γραφικό παπαγαλάκι . Εσύ πάντως μας τα έχεις πρήξει σίγουρα τα α@@@@@α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αντιμνημονιακός Αντωνιάδης πως γίνεται να είναι στην ομάδα του μνημονιακού Σαμαρά;;;;;; Η ΝΔ-ΠΟΛ.ΑΝ με Σαμαρά έχει τελειώσει . Το πρώτο βήμα για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσει σύντομα ο Αντωνιάδης τι θα κάνει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καποιοι μαλλον δν εχετε καταλαβει πως εχουν τα πραγματα!
    Αντωνιαδη εισαι και θα παραμεινεις ο καλυτερος βουλευτης που εχει εκλεγει στην Φλωρινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. SIGOURA APO TOUS KALITEROUS VOULEFTES TOU DIMARXOU..........ASE TO SAMRA K TIN POLAN DES TI THA GINI AN ALAKSI DIMARXOS SE AUTI TI POLI AUTO PREPI NA TON APASXOLI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. etsi einai
    opoios xanei kruvete pisw apo ta blocks......!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ηλιάδη στην Φλώρινα ζούμε και γνωριζόμαστε καλά. Μην προκαλείς γιατί θα πάρεις απαντήσεις όχι και τόσο ευχάριστες. Αυτά που αναφέρεις είναι ανάξια σχολιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mhn katigwreite opoion sas voleuei
    stamatiste na asxoleiste me ton antwniadh KAPOIOI KAPOIOI to apotelesma einai auto kai dn allazeii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΞΥΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10:12 KAI1:02 είστε επιεικώς καραγκιόζηδες σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε;; Για ποιο αποτέλεσμα μιλάτε που δεν αλλάζει και ξύδι κ.λ.π ψυχίατρο χρειάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 8:37 dn vlaptei kai ligh eugeneia
    Alla mono kai mono apo ton tropo pou ekfrazestai fenetai to 'epipedo' sas
    an eixate vevaia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.