Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Μέχρι τις 5 Ιανουαρίου η προθεσμία για πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Παράταση μέχρι την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου έδωσε το υπουργείο Οικονομικών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι, καθώς σε πολλές περιοχές έχουν δημιουργηθεί προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών «με δεδομένες τις ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα και ενόψει της συνεχιζόμενης μεγάλης προσέλευσης των πολιτών στα σημεία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, η εμπρόθεσμη πληρωμή τους θα μπορεί να γίνεται μέχρι και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015».
Η ίδια προθεσμία ισχύει και σε ό,τι αφορά την κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, διευκρινίζουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών.

4 σχόλια:

  1. 850.000 Aυτοκινητα λιγότερα τα τελευταία 4 χρονια...λιγότερα συνεργεια λιγότερα βενζινάδικα λιγότερα έως καθόλου έσοδα στο κράτος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πανέξυπνους ηγέτες που ψηφίζουμε...αμάξι αξίας 1000€ 2000 κυβικά 660 ευρώ 20 χρονων...αμαξι αξίας 70.000€ καινούργιο τέλη κυκλοφορίας 0 €....μπραβο πανέξυπνα υποχείρια άλλων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πέστα ρε φίλε 144 γιατί θα μας βγάλουν για ...παράφρονες πρωτοχρονιάτικα και δεν φτάνει μόνο αυτό μας ζητάνε και τα ρέστα βλ τέλη κυκλοφορίας που η αξία των αυτοκινήτων ΄μας έπεσε όσο τα φετινά και περσινά τέλη κυκλοφορίας που πληρώσαμε και πληρώσαμε στερούμενοι . Τι να σου πώ ; ότι με έπιασε επαγγελματίας ο οποίος πρίν λίγα χρόνια είχε την άνεση να πληρώνει και σήμερα όχι μόνο ΄δεν πλήρωσε αλλα κατέθεσε τις πινακίδες γιατί δεν είχε ούτε για πετρέλαιο κίνησης να πληρώσει.... Και έχεις τον Σαμαρά με το παχύδερμο τον Βενιζέλο να κυκλοφοράν με λιμουζίνες και προεδρικά λίαρ τζέτ.....Ναι σε τέτοιο μπουρδλ κράτος ζούμε.....

      Διαγραφή
  2. για να έχει ο Σαμαράς με το Βενιζέλο λιμουζίνες και να κάνουν τα σεβισ τους πληρωνε κοροιδο Έλληνα τέλη κυκλοφορίας φόρους ...πλήρωνε κορόδακι...πλήρωνε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και που πληρώνει αν πληρώνει ο κοσμάκης τέλη κυκλοφορίας ..τα λεφτά που πάνε;

    ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ξεφτλισμένο...
    ποιοι δρόμοι αυτοί γεμάτοι διόδια τρύπες και σκανάρισμα ρουφιάνων ; δεν το συζητάμε; ...ούτε να παρκάρουμε δεν έχουμε χώρο .


    τελη κυκλοφορίας "ασφάλειες αυτοκινήτων" ΚΤΕΟ παράβολα για αλλαγή σε διπλώματα φόροι τερτίπια και ένα σωρό ουρανοκατέβατα στην πλάτη μας να πληρώνουμε συνεχώς πεταμένα λεφτα στα σκουπίδια και φορολογικοι φερτετζέδες για να γδάρουν τους επαγγελματίες και απλούς πολίτες που έχουμε σιχαθεί να πληρώνουμε φόρους μέχρι και για τα εσώρουχα που φοράμε ..

    .αι σ@@@ρ και οι φόροι και τα τέλη κυκλοφορίας και οι φιπιαδες και όλα αυτά που σε τελική ανάλυση καταλήγουν στις τράπεζες της ξένης και εγχώριας πλουτοκρατίας ....ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ και ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.