Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

«Looking North»: Έκθεση της καλλιτεχνικής ομάδας «POLY_MORFωN» του Αριστοτέλη

Η καλλιτεχνική ομάδα «POLY_MORFωN» του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης» παρουσιάζει έκθεση των μελών της με θέμα: «Looking North», που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκθέσεων "Σ.&Β. Γώγου" της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του «Αριστοτέλη» από 1 ως 15 Νοεμβρίου 2014.
Καθημερινά 18:00-21:00 Κυριακές 11:00-13:00 και 18:00-21:00.
Συμμετέχουν: Αλεξάνδρα Βόικου, Μιχαέλα Ζαφειροπούλου, Καρολίνα Μήσσια, Λιάνα Μικαγελιάν, Αντώνης Μπαλάκας, Ιορδάνης Ντίνι, Παντελής Σουμελίδης και Εύη Τσώτσου.
Επιμέλεια έκθεσης: Συμεών Κώτσου.

1 σχόλιο:

  1. Όπως ανοίγει η εποχή των παραθύρων, έτσι κλείνει η κουρτίνα του κόσμου έγραφε ο Alberto Fildiccini κι έτσι εγκαινιάστηκε η έκθεση των εκτεθειμένων. Πίσω ο κόσμος περίμενε κι ύστερα έβγαλε τις μάσκες από τα πρόσωπα και τις τοποθέτησε στους πίνακες. Ο πίνακας ήταν μια πλάκα μουσικής κι έτσι όπως προχωρούσε η βραδιά το σαξόφωνο έγινε νύχτα κι η νύχτα έγινε κλειδιά. Κάθε κλειδί μοιράστηκε στον κόσμο κι εφάρμοζε ακριβώς ανάμεσα στα μάτια. Ο μόνος που το παρατήρησε αυτό ήταν ένας κλειδαράς παλιών μπαούλων ονόματι Bill Feldow. Προχώρησε σταθερά προς τη θάλασσα. Κι όσο η θάλασσα ερχόταν , το κλειδί γύρισε κι εκείνος ακόμα έφευγε. Πάνω τα πουλιά σημασία δεν έδωσαν. Δεν ήξεραν να ερμηνεύουν τα όνειρα.

    Jan Markezic

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.