Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη με το δήμαρχο Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανου Μπίρου, με τον δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, στα γραφεία της αντιπεριφέρειας.
Η συζήτησε έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αφορούσε σε γενικότερα θέματα που απασχολούν τον δήμο Φλώρινας. Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ολοκλήρωση του φράγματος Τριανταφυλλιάς, το έργο της τηλεθέρμανσης και το πώς μπορούν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες για την ταχύτερη δυνατή υλοποίησή του καθώς και γενικότερα ζητήματα που αφορούν σε υποδομές του Δήμου και απαιτούν τη συνεργασία της αντιπεριφέρειας, όπως η μεταφορά των λυμάτων από τις Τ.Κ. του πρώην Δήμου Μελίτης στην εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων της ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας (βιολογικός καθαρισμός), η διαπλάτυνση δρόμων σε αγροτικές και κεντρικές αρτηρίες κ.α.
Στο τέλος της συνάντησης δόθηκε διαβεβαίωση και από τις δύο πλευρές για στενή συνεργασία με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των σημαντικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.

8 σχόλια:

  1. δωσε Μπίρο καμμιά απο τις πολλές άδειες αίθουσες του διοικητηρίου να στεγασει ο Δήμος τις διοικητικέςι, οικονομικές και Τεχνικές υπηρεσίες του που ειναι σκορποχωρι και ταλαιπορούν τον κόσμο, θα εξοικονομιθουν κάποιες δεκαδες χιλιάδες ευρώ απο πετρέλαιο και θα σταματήσουν οι κοπάνες των υπαλλήλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τις υπηρεσίες του δήμου Φλώρινας ισχύει το ¨διαίρει και βασίλευε ¨

      Διαγραφή
  2. Να τον χαιρομαστε τον βοσκοπουλο, να μην τον χασουμε και τωρα τον χειμωνα διπλα στο τζακι να λεμε στα εγγονια μας τις προεκλογικες ομιλιες του για παραμυθια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό σχόλιο μπράβο ! ! !
      Σ.Γ.

      Διαγραφή
    2. Φιλε εσυ που μιλας για τον Βοσκοπουλο τον Δημαρχο που εκλεχτηκε πριν 6 Μηνες τι εχεις να πεις για τον φθαρμενο και χαμενο στις εκλογες Σταθη????μαλλον τιποτα γιατι εξεργυρωνεις γραμματια!!
      Εγω ενα ξερω καλο το παραμυθι σας αλλα δεν εχει δρακο.-

      Διαγραφή
    3. Μην παίρνεις όρκο.

      Διαγραφή
  3. Ποιά αίθουσα, ούτε μπύρα δεν κερνάει αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκυβέρνηση μικρότερης κλίμακας. Πασοκονουδόμορφοι φλωρινιώτες - έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.