Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση στον «Αριστοτέλη» για τα 40 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Η Ένωση Κυπρίων Φλώρινας και ο ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, διοργανώνουν αφιερωματική εκδήλωση σήμερα Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7.30 μμ στην Αίθουσα Θεάτρου του ΦΣΦΑ, με ομιλήτρια την Κύπρια εκπαιδευτικό, συγγραφέα και λογοτέχνη κα Ελένη Μυλωνά-Χατζημιχαήλ με θέμα: «Οι εμπειρίες μου από τoν ξεριζωμό».
Την ομιλία θα συνοδεύουν και σχετικές διαφάνειες.

3 σχόλια:

  1. Φθάνουν πια τα μνημόσυνα κιαι οι κλάψες. Η μόνη λύση , η φύση το λέει , είναι το σπαθί . Μνημόσυνα πλέον πρέπει να κάνουν οι εχθροί των Ελλήνων κι εμείς να γιορτάζουμε μόνον νίκες. Αλλάξτε νοοτροπία και αισθανθείτε το ηρωϊκό πνεύμα των Ελλήνων όλων των εποχών. Κάτω οι βάρβαροι , κάτω τα γιουσουφάκια και οι προδότες. Άς ανοίξει επιτέλους αυτός ο φάκελλος της Κύπρου για να λάμψει η αλήθεια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.