Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Σύσκεψη για τον καθορισμό του συνολικού ενεργειακού σχεδιασμού για την Π.Ε. Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αμυνταίου, με πρωτοβουλία της Π.Ε. Φλώρινας, ευρεία σύσκεψη με στόχο τον καθορισμό του συνολικού ενεργειακού σχεδιασμού για την Π.Ε. Φλώρινας.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, κ. Θόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Κώστας Θεοδωρίδης, ο Πρόεδρος των Ενεργειακών Δήμων, κ. Μάκης Ιωσηφίδης, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Φ., κ. Κώστας Σιάκος, η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Αμυνταίου καθώς και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και Πρόεδροι Συλλόγων Πληττομένων Κοινοτήτων της Φλώρινας και του Αμυνταίου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, ο οποίος ευχαρίστησε τη νέα περιφερειακή αρχή για τις μέχρι τώρα ενέργειές της ως προς το λεκανοπέδιο του Αμυνταίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω την αίσθηση ότι είστε πιο πολύ κοντά μας απ’ ότι στην Κοζάνη και εύχομαι αυτό να επιβεβαιωθεί και στο μέλλον.».

Στην τοποθέτησή του, ο Αντιπεριφερειάρχης επανέλαβε ότι στόχος της νέας περιφερειακής αρχής είναι να βρεθεί λύση στα ενεργειακά ζητήματα με βασικό γνώμονα τις επιθυμίες της τοπικής κοινωνίας. Τόνισε την αναγκαιότητα επίλυσης των προβλημάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα λέγοντας χαρακτηριστικά πως, «αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση θα τελματώσουν και αυτές οι ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και θα οδηγηθούμε σε αδιέξοδο». Αναφέρθηκε στην έλλειψη πολιτικής βούλησης, στην πολιτική σκοπιμότητα και στην εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων, λόγω των οποίων οι εκκρεμότητες παραμένουν ανοιχτές όλα αυτά τα χρόνια. Ζήτησε εκ νέου εξουσιοδότηση από τους κατοίκους προκειμένου, σε συνεργασία με τους δήμους και τους εμπλεκόμενους φορείς, να γίνει από κοινού διεκδίκηση όλων αυτών που χρειάζεται ο τόπος μας. Τέλος επεσήμανε ότι υπάρχουν σημαντικά προβλήματα από τα ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί από τις αποθέσεις στο ορυχείο της Βεύης, αναφέροντας ότι θα γίνει γεωλογική μελέτη για να διαπιστωθούν οι επιπτώσεις από τα ρήγματα αυτά και το αν υπάρχει δυνατότητα εκμετάλλευσης του ορυχείου με τις συνθήκες που επικρατούν εκεί αυτή τη στιγμή.

Η κ. Παναγιωτίδου, στην τοποθέτησή της, τόνισε την αναγκαιότητα εκπόνησης ενός συνολικού ενεργειακού σχεδίου για την Π.Ε. Φλώρινας, το οποίο όχι μόνο θα καθορίζει την ενεργειακή πολιτική που θα ακολουθηθεί αλλά και θα επιλύει με συγκεκριμένους τρόπους, χρονοδιάγραμμα και άξονες όλα τα προβλήματα που προκύπτουν. Αναφέρθηκε στον διπλό σκοπό της συγκέντρωσης που είναι αφενός η απόφαση σχετικά με την διεκδίκηση συνολικού επιχειρησιακού σχεδίου στον τομέα της ενέργειας και αφετέρου η εξουσιοδότηση από τις τοπικές κοινότητες των φορέων για την υλοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος. Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο πρόβλημα με τις απαλλοτριώσεις στην Τ.Κ. Λακκιάς, λέγοντας ότι το θέμα είναι πλέον στην αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Οικονομικών και ότι η Δ.Ε.Η. καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για διευθέτηση του ζητήματος, ενώ ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι, όσον αφορά στην Τ.Κ. Κλειδίου, εκδόθηκε το Φ.Ε.Κ. της παρακατάθεσης της αποζημίωσης.

Μετά τις τοποθετήσεις όλων των παρευρισκόμενων, οι οποίοι αναφέρθηκαν αναλυτικά στα επιμέρους προβλήματα που υπάρχουν από τις δραστηριότητες της Δ.Ε.Η. και των ορυχείων στις Τ.Κ. Αναργύρων, Βαλτονέρων, Πεδινού, Λεβαίας, Βεύης και Αχλάδας, έγινε ομόφωνα αποδεκτή η πρόταση του Περιφερειάρχη για την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από τον ενεργειακό σχεδιασμό που θα προγραμματίσει και θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, στο σύνολό της.

Μεταξύ των άλλων, ο κ. Καρυπίδης δήλωσε ότι έτσι όπως λειτούργησαν τα πράγματα μέχρι σήμερα, μόνο προβλήματα δημιουργήθηκαν. Επανέλαβε για άλλη μία φορά το πρόταγμα του συνδυασμού σχετικά με την ενέργεια και τα νερά, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη γεωπολιτική σημασία που έχει η Δ. Μακεδονία. Ως προς τον τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων σε ότι αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, είπε χαρακτηριστικά: «Θα τα διαχειριστεί ο καθένας μόνος του, από το σπίτι του ή το καφενείο, ή θα τα διαχειριστούμε ως σύνολο; Μόνη της η Φλώρινα, μόνο του το Αμύνταιο, μόνη της η Κοζάνη, μόνη της η Πτολεμαΐδα, τίποτα.». Τόνισε ότι η νέα περιφερειακή αρχή είναι εδώ για να ακούει τα προβλήματα και να εκπροσωπεί επάξια στα κέντρα λήψης των αποφάσεων αυτούς που την εξέλεξαν. Κλείνοντας, κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να παραμείνουν ενωμένοι και να μην εγκαταλείψουν την κοινή προσπάθεια. Όπως είπε: «Αυτά που συζητήσαμε σήμερα πρέπει να μας ακολουθούν μέχρι να επιλύσουμε τα προβλήματα. Και αν δεν τα επιλύσουμε, γινόμαστε κι εμείς μέρος του συστήματος που μας έφερε εδώ. Όταν εσείς είστε ενωμένοι, τα συμφέροντα μας φοβούνται. Αν παρεκκλίνετε από τη συμφωνία που κάναμε, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.».

11 σχόλια:

  1. ΜΠΙΡΟ ΟΛΟ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά είστε χειρότεροι και από τους προηγούμενους , αέρα κοπανιστό και λαϊκισμό πουλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν παρουσιάζετε ότι ο Δήμος Φλώρινας δεν ήταν παρόν, όπως άλλα?
    σημαντική έλλειψη που επηρεάζει την πορεία που θέλει να χαράξει ο Περιφερειάρχης και έχει την στήριξη όλων των υπολοίπων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O MNHMONIAKOΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε/οι ''ΣΤΑΘΗΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ'' έχεις/ετε γίνει ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ.
      Διογένης

      Διαγραφή
    2. ΕΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ---ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ---- ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΕΔΡΑΝΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ?
      ΤΟΛΜΑΕΙ? ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ.
      ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ? ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ

      Διαγραφή
  6. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΧΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ
    1)ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ (ΜΕ ΚΑΜΠΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΔΑΣΜΟ)ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΘΕΟΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    2).ΟΛΟ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ,
    3). ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΤΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΛΛΟΤΡΙΩΝΟΥΝ--- ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΙΜΗΜΑ? ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ,ΘΑ ΖΟΥΝ ΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ,ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ
    ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ?
    ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΑΧΛΑΔΑ ΑΧΛΑΔΙΩΤΗ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΑ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΥΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕ ΠΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ.
    ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:51 Ποιος νομίζεις ότι είσαι;; Αυτοαποκαλείσαι Διογένης και νομίζεις ότι είσαι και φιλόσοφος. Μεγάλος ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ είσαι και στην τελική αν δεν σ" αρέσουν ,μην τα διαβάζεις. Δεν θα μας κάνει κουμάντο ένας γραφικός τι θα γράψουμε. ΣΤΑΘΗ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ είτε σ αρέσει είτε όχι και στην τελική η γνώμη μη σοβαρών ανθρώπων μ΄ αφήνει παγερά αδιάφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα. Πες μας, τώρα, πώς συμπέρανες ότι το "Διογένης" είναι ψευδώνυμο; Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  8. ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ? ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ?
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΦΟΥΝΤΑΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΑΝΤΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΗ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ?
    ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ?
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.