Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στη Δυτική Μακεδονία

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί τη Δυτική Μακεδονία την Τετάρτη 12 και Πέμπτη 13 Νοέμβρη. Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Τετάρτη 12 Νοέμβρη
Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση, στην Κοζάνη, στο Πνευματικό Κέντρο (αίθουσα Τέχνης).
Στις 9.30 μ.μ. θα παρευρεθεί σε συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Βελβεντού.

Πέμπτη 13 Νοέμβρη
Θα πραγματοποιήσει περιοδεία και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους σε χώρους της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα στις 8 π.μ. θα επισκεφθεί το Ορυχείο Αμυνταίου, στις 10 π.μ. τον ΑΗΣ Μελίτηκαι στις 12 μ. τον ΑΗΣ Καρδιάς.

2 σχόλια:

  1. αντι να κάτσετε να τα βρείτε σύντροφοι με τον ΣΥΡΙΖΑ για το καλό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού , τραβάτε το μοναχικό , αδιέξοδο , ισχνό, θεωρητικό , ανεφάρμοστο, εκτός χρόνου, δρόμο σας και το χειρότερο εξισώνεται τους αριστερούς αγωνιστές και ιδεολόγους του ΣΥΡΙΖΑ με το ακροδεξιό μόρφωμα των Σαμαρά, Βενιζέλου, Βορίδη, Γεωργιάδη κλπ (τώρα έγινε βουλευτής και ο Πλέυρης)
    ντροπή σας !! η ιστορία θα καταδείξει πάλι το μέγα λάθος σας όπως κάνατε και με τον Αρη Βελουχιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πει ο σύντροφος ΓΓ τι ώρες θα περάσουν τα στελέχη των Τ.Ο. από τα χωριά για να μαζέψουν παιδιά που μπορούν να κρατήσουν όπλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.