Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ψήφισμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Φλώρινας μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εκλεκτού συνταξιούχου συναδέλφου

Παύλου Μπαμπάκου

συνήλθε την Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014 και ώρα 14.00 μ.μ σε έκτακτη συνεδρίαση και

αποφάσισε ομόφωνα
1) Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2) Να παραστούν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στη νεκρώσιμη ακολουθία.
3) Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.
4) Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα ΜΜΕ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΙΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ

1 σχόλιο:

  1. Στη ζωή μας υφαίνουμε πολλούς δεσμούς. Ένας όμως ξεχωριστός δεσμός είναι αυτός που σφυρηλατείται μεταξύ δασκάλου και μαθητή. Στο μυαλό μας πάντα έχουμε τα λόγια που είπε ο Μ. Αλέξανδρος αναφερόμενος στον Αριστοτέλη: «Στους γονείς μου οφείλω το ζην, αλλά στον δάσκαλό μου το ευ ζην». Βεβαίως αναφερόμαστε σε δασκάλους δοτικούς, αληθινούς παιδαγωγούς, που θέλουν να δώσουν, να προσφέρουν, να διδάξουν, να καθοδηγήσουν, να διαπλάσουν.
    Εγώ είμαι ένα από τα παιδιά που είχαν την τύχη να συναντήσουν έναν ξεχωριστό δάσκαλο, ο οποίος σφράγισε την μετέπειτα ζωή μου με τον πλέον θετικό τρόπο.
    Ο ευγενής, αφοσιωμένος στο καθήκον δάσκαλός μας χάραξε στην μαθητική καρδιά μας αξίες και μας ενέπνευσε να ονειρευτούμε αισιόδοξα το μέλλον.
    Τα χρόνια πέρασαν και αναπολώντας την ραγδαία ροή τους βρίσκουμε πάντα να μας ακολουθούν τα μαθήματα ζωής που μας δώρισε ο δάσκαλος μας Παύλος Μπαμπάκος.
    ΔΑΣΚΑΛΕ μας, καλό σου ταξίδι”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.