Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η Μοναστηρίου ανεβάζει ταχύτητα, στην τελική ευθεία το έργο!

Η βόρεια είσοδος της Φλώρινας μετατρέπετε σε «κόσμημα», η Λεωφόρος Μοναστηρίου παίρνει την αξία που της αρμόζει σύμφωνα με το όνομα της!
Η δεξιά πλευρά είναι στην τελική φάση της κατασκευή, μια σειρά με δεντροστοιχίες κοσμούν την αρχιτεκτονική δομή της, σε συνεργασία με τα υπέροχα σχεδιαστικά αλλά και λειτουργικά φωτίστηκα δένουν και αφήνουν την «σφραγίδα» του αρχιτεκτονικού μεγαλείου!
Το πλακόστρωτο έτοιμο με την διαχωριστική κίτρινη σήμανση, η υποδομή για να δεχθεί τον τάπητα του ποδηλατοδρόμου ετοιμάζεται… δύο τρείς ακόμα επεμβάσεις και είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει πλήθος διερχόμενων οχημάτων, πεζών και ποδηλάτων.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


19 σχόλια:

  1. EΤΟΙΜΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΥΛΟΠΟΙΗΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Σ.Π.Α. ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ
      ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

      Διαγραφή
  2. Σπύρος Α. Ηλιάδης
    ΔΙΕΓΡΑΨΤΕ ΤΟ Δημοσιογράφος.
    ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ Εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Φλώρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχάαα... "...αρχιτεκτονικό μεγαλείο..." ΟΚ! Το πιάσαμε το υπονοούμενο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοφτε τις μ@@@@@@@ιες
    Ελα φιλε να δεις την κατασταση στα φαναρια και μετα να ΤΣ@@@@@@@@@Σ τον φιλο σου τον δημαρχο και το εθνικο-τοπικο-μονιμο-αμετακίνητο εργολαβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όλα ωραία αλλά με τις λίμνες που δημιουργούνται όταν βρέχει τι θα γίνει?????? οέοοοοο........κάτι σωστό να γίνει πάντως........δεν υπάρχει! Κατά τ' άλλα το έργο υπέροχο!!!! Βρε δεν μας παρατάτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΊΜΑΣΤΕ Η ΜΌΝΗ ΧΏΡΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΚΌΜΑ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΚΑΠΙΟ ΈΡΓΟ ...ΤΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΘΈΣΕΙ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΆΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ γλείψιμο ρε παιδί μου...τα αρπάζεται όλοι??και εσείς και το Ράδιο Φλώρινα και ο Ηλιάδης μήπως από τον Δήμο??η θέλετε να τα αρπάξετε και τόσο προβολή???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ; ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ . ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον δεν ξέρετε πως η "κίτρινη διαχωριστική γραμμή" είναι βοήθημα για τα άτομα με προβλήματα όρασης...
    Κρίμα, έχετε ζήσει και σε μεγάλη πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διπλό κρίμα είναι και το γεγονός ότι πάνω στην συγκεκριμένη "γραμμή" σε κάποια σημεία (ίδια πάντα) έχει σχεδόν μόνιμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Είναι πραγματικά εγκληματικό αν το σκεφτείτε στην πραγματική του διάσταση, εάν δλδ, κάποιος τυφλός περπατήσει με "οδηγό" τις κίτρινες ανάγλυφες πλάκες.
      Καλά θα ήταν η αστυνομία (που περνάει τακτικά από εκεί) να κάνει κάποιες συστάσεις στους κατοίκους της περιοχής. Αν και μετά τις συστάσεις κάποιοι εξακολουθήσουν να είναι ζώα..... Ε, τι να πω;;;

      Διαγραφή
  10. Έλεος πιά,θα σε προσλάβει,δέ βαρέθηκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΗΔΗ...ΣΛΟΥΡΠ Η ΓΡΑΝΙΤΑ!!

      Διαγραφή
  11. αν και με ρυθμό χελώνας χρειαζόταν το έργο αυτό ...επιτέλους οι φοιτητές μας δεν θα περπατάν ανάμεσα στις λάσπες και θα πηγαινοέρχοντε με τα δημοτικα ποδήλατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην παράνομη ράμπα που έχουν αφήσει μπροστά από το γυάλινο κτίριο χωρίς να μένει χώρος για τους πεζούς προχθές θα σκοτωνόταν παιδάκι με ποδήλατο, ας το κοιτάξει κάποιος υπεύθυνος πριν έχουμε κάποιο ατύχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ . ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9.33 ΚΑΙ 9.39 (12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) ΑΜΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΛΕΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.
      ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

      Διαγραφή
  14. Τι λέτε ρε παιδιά ο εργολάβος του Δήμου Φλώρινας θα τελειώσει το έργο; Εγω λεω να τον προσλαβουμε με ΑΣΕΠ γιατί μόνο στον Δήμο Φλώρινας έχει βρει άσυλο. Καλά να είναι η Δ......α της ΤΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.