Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Επίσκεψη υποψηφίων ευρωβουλευτών της Ν.Δ. στη Φλώρινα (video)

Κλιμάκιο υποψήφιων ευρωβουλευτών της Ν.Δ. επισκέφτηκε χθες το νομό Φλώρινας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με σύσκεψη με στελέχη του κόμματος στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και ακολούθως παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου. Στο τέλος, το κλιμάκιο των ευρωβουλευτών επισκέφτηκε την περιοχή των Πρεσπών.
Στο video μιλούν κατά σειρά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας Θωμάς Θεοδώρου, ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευαγγέλου, οι δήμαρχοι Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος και Πρεσπών Βασίλης Τσέπας και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ρόδη Κράτσα, Κωνσταντίνος Χολέβας, Ρίτα Πικρού – Μωραϊτάκη, Παντελής Καραλευθέρης και Νικόλαος Στεργίου.


3 σχόλια:

  1. ΜΑΥΡΙΛΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΗ 20 ΜΕΡΕΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω την απορία αν όλοι αυτοί οι τύποι που ήλθαν να ζητήσουν να στηρίξουμε Ν.Δ ή καλύτερα την ΦΡΑΟΥ ΜΕΛΚΕΡ, γιατί είναι τουλάχιστον αδαής όποιος πιστεύει ότι οι Σαμαροβενιζελοι εφαρμόζουν πολιτική για την ευημερία του Έλληνα, αν όι επισκέπτες αυτοί κοιμούνται τα βράδια, από τα φαντάσματα των 6000 αυτοκτονιών που τους στοιχειώνουν.Αν κοιμούνται ήσυχα τότε έχουν χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς και έχουν γίνει σαν τα μούτρα της αφέντρας τους. Αν νομίζουν ότι θα τους ξαναψηφίσουμε τότε είναι τελείως ηλί....οι και αν τους ξαναψηφίσουμε τότε είμαστε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.