Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Εγκαινιάζεται αύριο το έργο της τηλεθέρμανσης

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τα εγκαίνια του έργου της Τηλεθέρμανσης της Φλώρινας, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 07 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00πμ, πίσω από τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της Δ.Ε.Υ.Α.Φ., στην περιοχή πίσω από τον Ο.Σ.Ε.

Με τιμή
Ο Δήμαρχος Φλώρινας
Ιωάννης Βοσκόπουλος

15 σχόλια:

  1. Μπράβο παράτες και φανφάρες. Που βρέθηκαν τόσα χρήματα ξαφνικά για τόσα έργα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΜΕ!!

    ΚΟΡΔΕΛΕΣ , ΣΤΕΦΑΝΙΑ , ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ

    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα βρε Γιάννη προσπαθείς να μας " δολέψεις"! Μα τέλος πάντων καθόλου δεν τρέπεσαι! Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο! Σταθη δαγκωτό!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ;ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!! 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ, 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι Στάθη που ψήφισε όλα τα μνημόνια και μας έθαψε μαζί με τους άλλους 299 νεκροθάφτες....


    ΆΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φαι θα εχει να μην ερθουμε τζαμπα α ρε βοσκε υποτιμας την νοημοσυνη μας?ακομα μας δουλευεις ως την τελευταια στιγμη κοντος ψαλμος αλληλουια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι θα εγκαινιάσουν στα χωράφια είμαι πολύ περίεργος να δω. Μάλλον θα βάλουν κανένα τσαπάκι να ανοίξει λάκο στο χωράφι που ο Παπαναστασίου πήρε όλες τις εγκρίσεις πριν 5 χρόνια για να χτιστεί το αντλιοστάσιο της τηλεθέρμανσης. Πόσο χαζούς μας θεωρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ! ΟΛΟ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ! ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 4000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αντε αυριο τα εγκαινια ΚΑΙ.... προς το τελος της επομενης τετραετιας θα βαλουμε και εναν σωληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε χαζοπούλια, ξεκινάει το μεγαλύτερο έργο στη Φλώρινα και εσείς απαξιώνετε και το έργο και τον Δήμαρχο Βοσκόπουλο που το έβαλε στη τροχιά υλοποίησης. Στάθη δαγκωτό λέτε εεε, ο Στάθης που ψήφισε υπέρ του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, δηλαδή την κατάργηση της Αργίας της Κυριακής που είχε θεσμοθετήσει πριν από 1700 χρόνια ο Μέγας και Άγιος Κωνσταντίνος και 40 ανδρείκελα σε θερινό τμήμα της βουλής, μεταξύ των οποίων και ο Στάθης, ο κύριος σε λλα Ναι, ψήφισε την κατάργηση του. Μπράβο υποστήριξη στον Στάθη, θα σωθεί η Φλώρινα με τέτοιους φωστήρες σε όλα Ναι. Ανώτερος από τον Μέγα και Άγιο Κωνσταντίνο. Έρε μεγαλεία η Φλώρινα εάν βγει ο κύριος τίποτα-σε όλα Ναι, Στάθης Κωνσταντινίδης..Αλοίμονο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φτανει ρε κλεγεστε! φτανει με τον ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ! μα καλα δεν εχεται δει τι κακο εχει κανει ο κυριος στην φλωρινα! Ο Βοσκοπουλος θα ειναι παλι δημαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ,ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΝΗΦΑΛΙΟΣ.

      Διαγραφή
  12. Πρόβατα Φλωρινιοτες πριν πάτε να ψηφίσετε σκεφτείτε τι έχει κάνει ο Βοσκόπουλος τα 8 χρονάκια που περάσαν τι έχει κάνει ο Κωνσταντινιδις στην δίκια του θητεία. Μην πιστεύετε τα παραμύθια σας πουλάνε. κάθε πικραμένος κατεβαίνει υποψήφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό που με λυπεί ιδιαιτέρως είναι ότι κατόπιν εορτών και εκλογών, η κατάσταση θα είναι ίδια, διότι, αυτοί που τώρα τους αρέσει να "κράζουν" τον έναν ή τον άλλον, δεν ξέρω πραγματικά αν τελικά δεν θα ψηφίσουν τους ίδιους..Είναι κρίμα να βλέπεις τέτοια σχόλια, να σου δημιουργούν την εντύπωση οτι επιτέλους οι περισσότεροι ξύπνησαν και σκέφτονται, και τελικά να απογοητεύεσαι, διότι θα επαναλάβουν τα ίδια λάθη. Και κλείνοντας, τάδε έφη Ισοκράτης: "Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν". Έτσι για να ξέρουν μερικοί οτι το κράξιμο πάει πρώτα στους κράζοντες, αφου το παρόν ειναι αποτέλεσμα των δικών πράξεων και παλαιότερων ψήφων τους, και και μετά στους κραγμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.