Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Πρεμιέρα στο Καϊμακτσαλάν για το αλπικό σκι του ΑΟΦ

Το Καϊμακτσαλάν επέλεξαν οι τεχνικοί του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, για να πραγματοποιήσουν οι αθλητές της κατάβασης, την παρθενική τους επαφή με το σκι και το χιόνι, για την περίοδο 2013-14.
Δεδομένης της ικανοποιητικής ποιότητας χιονιού, οι 10 αθλητές του ΑΟΦ, με επικεφαλής τον αρχιπροπονητή Ηλία Μούλελη και βοηθούς, την Λαζαρίδου Ιωάννα και την Λαδά Νικολέτα, απόλαυσαν το χιόνι, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις τέλειες καιρικές συνθήκες. Διευκρινίζεται, ότι (για λόγους ασφάλειας), την αποστολή αποφασίστηκε από τον Όμιλο να ακολουθήσουν, μόνο οι προχωρημένοι αθλητές και όχι οι αρχάριοι.
Επίσης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου προπονείται συνεχώς, από τις 20-12-2013, η 22μελής ομάδα του Σκί Δρόμων Αντοχής, με πολύ ζήλο και ενθουσιασμό.
Για άλλη μια χρονιά το υψηλό επιστημονικό επίπεδο προπόνησης, σε συνδυασμό με το άψογο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις ομάδες του ΑΟΦ, με τις πολύπλευρες προπονήσεις, είχε ως αποτέλεσμα την άμεση ανταπόκριση του κόσμου, που εκτίμησε την ποιότητα, και έτσι, έκλεισαν οι εγγραφές από πολύ νωρίς, φθάνοντας τα 85 άτομα. Δυστυχώς όμως, ο χειμώνας αργεί να έρθει για τους χιονοδρόμους, αφού το χιόνι δεν είναι επαρκές και οι περισσότεροι μικροί αθλητές αδημονούν να χιονοδρομήσουν.

3 σχόλια:

  1. συγνώμη αλλά το βουνό οι Ελληνες βορα το λέμε!!! οι τουρκοι το λένε καιμτσαλαν... ελπίζω στην διόρθωση
    καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai esy den ksereis ti sou ginete

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΝΤΟΝΑΣ? ΑΑΑ>

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.