Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Παράπονα για τη θέρμανση στο νοσοκομείο Φλώρινας (video)

Παράπονα εκφράζουν προσωπικό, ασθενείς και συνοδοί – επισκέπτες του νοσοκομείου Φλώρινας για την ελλιπή θέρμανση όλες αυτές τις ημέρες. Πολλοί δε είναι αυτοί που κατά τη νοσηλεία τους χρησιμοποιούν κουβέρτες που φέρνουν από το σπίτι τους.
Σύμφωνα πάντως με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, Παρασκευή Κετσετζή, υπάρχει επάρκεια 8 τόνων και τα καλοριφέρ ανάβουν κάποιες ώρες το πρωί και κάποιες το απόγευμα, ενώ μετά τις 15 Οκτωβρίου θα γίνει προμήθεια φτηνού πετρελαίου.


9 σχόλια:

  1. ασχετη απορια. πηγαινοντας στο αμυνταιο, ειδα την βενζινη να εχει πεσει στο 1,67 (απο 1,78 που ειχε) λογω διεθνους μειωσης τιμων. Δεν μιλαω για αλλες πολεις που επεσε κοντα στα 1,65. Εδω και τα 4 φιλαρακια εχουν κανει τραστ στα 1,698. Αυτοι ποτε θα ελεγχθουν? Υποθετω θα γινει και το ιδιο με την θερμανση!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σε όσους στηρίζουν το άθλιο καθεστώς που έβαλε στο ψυγείο όλη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι μόνο η αρχή!!Η τηλεθέρμανση ειναι μονόδρομος!Δυστυχώς η Φλώρινα ειναι έρμαιο των συμφερόντων.Για να μάθουμε απο δω και πέρα να ψηφίζουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν το βλέπεις; Το "κάποιες ώρες" που λειτουργεί σε καλύπτει; Ελπίζω να μην είσαι Φλωρινιώτης, γιατί θα ήταν μεγάλη ντροπή...

      Διαγραφή
  6. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΧΩΡΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ. ΑΝ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ προκαλείς την κοινή λογική!!!
      Γιατί το "φθινόπωρο" η θέρμανση "λειτουργεί κάποιες ώρες" και το "χειμώνα" συνεχώς; Πότε αρχίζει για σένα ο χειμώνας; Την 1η Δεκεμβρίου ή μήπως στους -15; Το -2 που ήδη έχει καταγραφεί επισήμως (σε συνθήκες μετεωρολογικού κλωβού) δεν είναι για σένα "χειμώνας"; Στην Αθήνα στους 10 να κατεβεί η θερμοκρασία ουρλιάζουν για τον τσουχτερό χειμώνα και απαιτούν έκτακτα μέτρα στήριξης των πληγέντων, κι εμείς εδώ θεωρούμε ότι με αυτό το κρύο έχουμε "φθινόπωρο";
      ΝΤΡΟΠΗ! ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ...

      Διαγραφή
  7. Ευτυχώς που ήρθες εσύ από το κολοχώρι σου να μας πεις πως θα αναδείξουμε την πόλη μας. Αυτοί είμαστε εμείς και αυτή είναι η πόλη που αγαπάμε. Αν δεν σ' αρέσει ... στο καλό. Στο χωριό σου δεν ξέρω και δεν με απασχολεί πότε αρχίζει ο χειμώνας. Εδώ αρχίζει όταν πέφτει η θερμοκρασία. Τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.