Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο σε τοπικές κοινότητες

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, αύριο Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και για το διάστημα από 08:00 έως 09:00 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στις παρακάτω τοπικές κοινότητες:
Αγ. Βαρθολομαίου
Ατραπού
Άνω Υδρούσας
Δροσοπηγής
Κάτω Υδρούσας
Κολχικής
Λεπτοκαρυάς
Περάσματος
Πολυποτάμου
Σκοπιάς
Τριανταφυλλιάς
Τροπαιούχου
Φλάμπουρου
καθώς και σε τμήμα της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας στην περιοχή των Σφαγείων

5 σχόλια:

  1. Μας έχουν τρελάνει στις διακοπές της ηλεκτροδότησης. Ούτε σε εμπόλεμη κατάσταση να βρισκόμασταν. Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος από τη ΔΕΗ τον λόγο; Τον ακριβή λόγο, όχι "για τεχνικούς λόγους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:
    ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΕΚΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟ ΤΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΠΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα λεξικά υπάρχει και η λέξη ΝΤΡΟΠΗ της οποίας την έννοια αγνοείς.

      Διαγραφή
  3. Σιγά το νέο. Κάθε εβδομάδα μας κόβουν το ρεύμα. Βρε δε παν............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ 2000 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΩΘΗΚΑΤΕ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ 40 ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ...ΜΕΤΑ Η ΤΡΟΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ...ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.