Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Τετράωρη συμβολική κατάληψη του νοσοκομείου Φλώρινας

Σε συνέχεια των αποφάσεων της σύσκεψης της Τετάρτης, η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Φλώρινας (Σωματείο Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε επιχειρήσεις παροχής Υπηρεσιών Φλώρινας, Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, Γραμματεία Φλώρινας του Π.Α.ΜΕ.) προχωρά σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
Χθες, πραγματοποιήθηκε συμβολική κατάληψη στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας για τέσσερις ώρες, όπου τα μέλη της Επιτροπής ήρθαν σε επαφή με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και εκπρόσωπο των γιατρών για να συντονίσουν τη δράση τους ενάντια στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

9 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
    ΧΑΜΟΣ ΜΕΣΑ.
    ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΝΤΕΣ.
    ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αστυνομία θα βρει κανέναν έρμο να τον γράψει γιατί δεν έκαιγε το δεξί φλας ή γιατί έκοψε η σούπα.
    Αυτό ξέρουν καλά, αυτό κάνουν.
    Παρακαλώ μην τους βάζετε δύσκολα. Παρακαλώ, μην τους ζορίζετε και αποκτήσουν ψυχολογικά προβλήματα.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε εξυπνοι πως θα παει η αστυνομια αν δεν εχει διαταγες απο ανωθεν?κανετε πως τα ξερετε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΩΘΕΝ; ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

      Διαγραφή
  4. Έτσι συντοπίτες, 25 ευρώ στα νοσοκομεία, χωρίς θέρμανση και βιβλία τα σχολεία, και εσας σαν ενδιαφέρει η τήρηση της τάξης! Συνεχίστε να ζείτε στον πλανήτη σας και να ψηφίζετε ΝΔ και λοιπούς "εθνικόφρονες" σωτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι υπονοούν άραγε οι παραπάνω σχολιογράφοι - θιασώτες "του νομου και της τάξης" και δεν το ομολουγούν ανοιχτά; Μήπως θέλουν να εξομοιώσουν αυτούς που αγωνίζονται για να καταργηθεί το 5ευρω / 25ευρω εισητήριο στο νοσοκομείο (και γενικά για δωρεάν δημόσια Υγεία-Πρόνοια και Παιδεία και για εργασιακά δικαιώματα με τους φονιάδες, εκβιαστές, νταβατζήδες, νονούς και μπράβους της νύχτας, εγκληματίες της Χρυσής Αυγής; Η θεωρία των "δύο άκρων" απ' το παράθυρο; Γιατί δεν μιλάνε ανοιχτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπήρξε κατάληψη του νοσοκομείου αλλά του ταμείου, χάρη στην οποία δεκάδες συμπατριώτες μας εξετάστηκαν δωρεάν. Μπράβο στους αγωνιστές.

    Χρυσαυγίτες μην τολμάτε να εμφανιστείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μην σκοτώνετε τα κουνούπια ( ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ 25 ΕΥΡΩ--ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΛΙΓΟΥΝΤ ΤΩΝ ..ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΆ 1.500.000 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΚΙΒΟΛΙΘΟΥς Η ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ..ΑΙΡΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΆΤΟΥΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΩ; ΜΟΥΓΚΑ ΕΚΕΙ ΕΕΕΕΕ;;;;) άλλοι σας πίνουν το ΑΙΜΑ ( ΚΛΕΊΝΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ Η ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ )...σάλτα αιρετε βολεμένε τωρα στο γερμανικό σου άουντι για μιά τσάρκα ακόμη , πίεστε και ένα ΤΖΟΝΙ γουόλκερ για να στανιάρετε το βράδυ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΟΥ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ......ΤΑΣΟΥΛΗ ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΠΡΟ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:52 είσαι για ψυχίατρο! Ελπίζω να βρεις ένα δημόσιο ίδρυμα για να μην χρειαστεί να πληρώσεις μια περιουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.