Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

O Νίκος Κοντοσώρος διαφημίζει την τοπική μας κουζίνα

Στο ένθετο «Γαστρονόμος» της «Κυριακάτικης Καθημερινής» φιλοξενείται τρισέλιδο αφιέρωμα – συνέντευξη του Νίκου Κοντοσώρου, ως επιστέγασμα της παρουσίας του στο Sani Gourmet Festival. Σύμφωνα με το περιοδικό «ο Νίκος Κοντοσώρος δηλώνει ταπεινός μάγειρας και αναβιώνει στο Αμύνταιο ξεχασμένες συνταγές της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας, τις οποίες παρουσιάζει με μια πιο σύγχρονη ματιά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.