Σάββατο 25 Μαΐου 2013

8ος διαγωνισμός ερασιτεχνικής αλιείας κυπρίνου

O Αθλητικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Φλώρινας διοργανώνει σήμερα και αύριο, 25 και 26 Μαΐου, τον 8ο διαγωνισμό ερασιτεχνικής αλιείας κυπρίνου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη λιμνοδεξαμενή του Δ.Δ. Σκοπού.

1 σχόλιο:

  1. Σχετικο:Με την ερασιτεχνική αλιεία τα πράγματα έχουν καλως διότι ο γιαγωνισμός είναι νόμιμος ( 8ος ). Τι θα γίνει όμως κύριο αρμόδιοι με τους παράνομους λαθροκυνηγούς που δεν σταμάτησαν να λαθροκυνηγούν όλη την χειμερινή περίοδο του 2012- 2013 μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα έχουν θεαθοί διάφοροι να επαιδεύουν τα συμπαθέστατα, κατά τα άλλα κυνηγόσκυλα, σε περιοχές που απαγορεύονται από τον ίδιο τον σύλλογο κυνηγών που ανήκουν, μάλιστα δε κάποιοι από αυτούς είναι ιδιώτες επαγγελματίες και η απορία μας είναι άν παρανομούν επαγγελματικά, όπως κυνηγητικά. Επιγραμματικά αναφέρονται (διότι σίγουρα υπάρχουν και πολλά άλλα) ορισμένα περιστατικά: 24-02-13 τα με αριθμό ΡΑΖ 2670, ΡΑΒ 1887, ΡΑΕ 1957. 24-03-13 ΡΑΒ 6954. Ουκ ολίγες φορές έχει θεαθεί γνωστός σε πάρα πολλούς επαγγελματίας της πόλης, τον σκύλο του οποίου κρατούσαν (για ώρες) όμηρο, αρμόδιοι ελεγκτές λαθροκυνηγιού. Τα παραπάνω αναφερόμενα περιστατικά συνέβησαν στην ευρύτερη περιοχή της Τάϊμας. Κάτι επιτέλους πρέπει να γίνει, για να πάψουν να ενοχλούν (οι σεβόμενοι, την πανίδα του όμορφου τόπου μας κυνηγοί) τα ζώα του βουνού και κυρίως όταν τα απροστάτευτα αυτά θηράματα ψάχνουν ασφαλές μέρος να γεννήσουν. Πολλοί από αυτούς τους λαθροκυνηγούς, σε ιδιωτικές συζητήσεις εφανίζονται πολέμιοι της λαθροθρίας. Τι υποκρισία!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.