Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ταξίδια στη χώρα των παραμυθιών

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου του Αετού Αμυνταίου, ταξιδεύουν στη χώρα των παραμυθιών και γνωρίζουν τον κόσμο όλο!!!
Στα πλαίσια του Προγράμματος πολιτιστικών θεμάτων «ταξίδια στη χώρα των παραμυθιών», είναι οι εκπαιδευτικοί: Βούλα Ψαλλίδα και Ελένη Κύρκου, γίνονται οι συνοδοιπόροι των μικρών παιδιών στο μαγικό κόσμο της φαντασίας!
Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με ποικίλα παραμύθια από την Ελλάδα και από γειτονικές χώρες, γνωρίζουν σύγχρονα παραμύθια αλλά και παραδοσιακά, μαγεύονται με τους μύθους του Αισώπου και τα δείγματα της αρχαιοελληνικής μυθολογίας, δραματοποιούν τις ιστορίες που τους αρέσουν, εικονογραφούν τους ήρωες των παραμυθιών, δημιουργούν τα δικά τους παραμύθια και απολαμβάνουν όλη τη διαδικασία μαζί με τις νηπιαγωγούς, αλλά και τους γονείς τους.
Στο πρόγραμμα ενεργητική είναι και η συμμετοχή των γιαγιάδων, οι οποίες, έρχονται στο νηπιαγωγείο, αφηγούνται παλιές ιστορίες και δημιουργούν μαζί με τα παιδιά.
Τα παιδιά του Αετού, γνωρίζουν την αλήθεια, μέσα από τα παραμύθια!!! Συγχαρητήρια στις εκπαιδευτικούς, στα παιδιά και στους γονείς!!!

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων
Δόξα Κωτσαλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.