Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον «Αριστοτέλη»

Στην απολογιστική γενική συνέλευση της 10ης Οκτωβρίου 2011 και στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης», για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, υπήρξε εξαιρετική συμμετοχή και μετείχαν αρωγά και ενεργά μέλη. Η έκθεση πεπραγμένων του απερχόμενου συμβουλίου και ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν από το σώμα της γενικής συνέλευσης ομόφωνα.
Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Μπομπότας και γραμματείς οι Τζουλιάνα Λιάνου και Γιάννης Κούσλης.
Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι παρακάτω με αλφαβητική σειρά:
Άμπας Βασίλειος, Αριστείδου Ιωάννης, Μαυρουδίου Παντελής (Τέλης), Ξενίδης Ιωάννης, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Παπαχαρίσης Σπυρίδων, Πάτκας Λάζαρος, Ραπτόπουλος – Χατζηστεφάνου Κων/νος, Ρόζας Κωνσταντίνος, Τσούλου Αναστασία, Χατζής Γεώργιος.
Για την ελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι παρακάτω με αλφαβητική σειρά:
Κοντοτόλιος Μιχαήλ (Μίκης), Μάντσος Γεώργιος και Ταρτόρας Κωνσταντίνος.


3 σχόλια:

  1. Σιδεροκέφαλοι για το καλό της όμορφης μητροπολιτική πόλη του Νομού μας. Αλήθεια που είναι εκείνοι οι λαλίστατοι που κατηγορήσουν τον σύλλογο για κλειστό κύκλωμα και οικογενειακή υπόθεση; Η απάντηση που έδωσαν οι Αριστοτελικοί ήταν για άλλη μια φορά υπεράνω! Ο σύλλογος εργαζόταν και θα εργάζεται για το καλό της πόλης, του Ελληνισμού και την Ορθοδοξία. Ο Θεός της Ελλάδος να τους προστατεύει από κακοτοπιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι στον κ.Μπομπότα ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΓΝΩΣΤΗ "ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.