Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Πλούσια δράση για τον Ο.ΞΙ.Φ.

Έντονο το Σαββατοκύριακο, που πέρασε, για τα μέλη των αποστολών του Ο.ΞΙ.Φ. Έντονο σε εμπειρίες, σε συναισθήματα, σε συγκίνηση.
Χαρά, σίγουρα, μεγάλη ένιωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου που κατέκτησαν 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων Ξίφους Μονομαχίας το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.
Κατάφεραν, σχεδόν, το απόλυτο με τα χρυσά μετάλλια ο Νικόλας Τσώκας και η Γεωργία Αθανασίου, με το ασημένιο ο Χρήστος Σταυρίδης και με το χάλκινο η Ξένια Κωσταντίνου. Ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως το 80% των μεταλλίων στο σύνολο των διοργανώσεων πανελλήνιας εμβέλειας του 2011, σε κάθε ηλικιακή κατηγορία του ξίφους μονομαχίας έχει κατακτηθεί από αθλητή, αθλήτρια ή ομάδα του Ο.ΞΙ.Φ. Στο περιθώριο των αγώνων, τα μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Κροατίας (2-0) στο στάδιο Καραϊσκάκη, δίνοντας μάλιστα, βροντερό παρόν.
Ικανοποιημένοι έμειναν άπαντες από την συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Βουδαπέστης το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σε μια διοργάνωση «μαμούθ» με 678 συμμετοχές από 25 χώρες την καλύτερη θέση κατέκτησε ο Τάσος Ζαχαρόπουλος (78ος). Στο ίδιο τουρνουά το ντεμπούτο ως διαιτητής έκανε ο Ιορδάνης Ηλιάδης, φτάνοντας μάλιστα έως την 16άδα.
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας στην Κατάνια της Ιταλίας θα δώσουν το παρόν οι προπονητές του Ο.ΞΙ.Φ. Γεροσίδερης και Τσώκας.. Θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με τις σύγχρονες προπονητικές μεθόδους και βέβαια να υποστηρίξουν προπονητικά τα μέλη της Εθνικής Ομάδας που θα αγωνισθούν εκεί, και ιδιαίτερα την Εμμανουέλα Κωστάκη αθλήτρια του Ο.ΞΙ.Φ. η οποία θα αγωνισθεί με τα χρώματα της Κύπρου.
Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να διαφημίσουν το Ευρωπαϊκό Κύπελλο που θα διοργανωθεί 29 και 30 Οκτωβρίου στην Φλώρινα, για το οποίο ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον απ’ όλη την Ευρώπη (www.oxif.gr/eurocup).
Τέλος, πολύ ενθαρρυντικά είναι τα αποτελέσματα του Νέου Προγράμματος Ανίχνευσης Ταλέντων του Ο.ΞΙ.Φ. με την ονομασία «Γίνε και Συ ένας από τους τρείς σωματοφύλακες», το οποίο θα διαρκέσει έως το τέλος Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες στο: www.oxif.gr.

2 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΞΕΧΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.