Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Καταργείται η βίζα στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Χωρίς βίζα και μόνο με το νέου τύπου διαβατήριο θα μπορούν να περνάνε από τις 15 Δεκεμβρίου από το τελωνείο Κρυσταλλοπηγής οι κάτοικοι της Αλβανίας. Για το θέμα αυτό θα υπάρξει και συνάντηση στην Κορυτσά, στις 30 Νοεμβρίου, μεταξύ των εκπροσώπων των τελωνειακών και αστυνομικών αρχών των ελληνοαλβανικών συνόρων.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΑ Φλώρινας ο Αστυνομικός Διευθυντής Φλώρινας Δημήτρης Φωστηρόπουλος "το σύστημα αυτό που θα ξεκινήσει να ισχύει λίγο πριν τις γιορτές θα διευκολύνει αρκετά την είσοδο τους στη γείτονα χώρα και εμάς στους ελέγχους μας".

5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?????????????????ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νομίζω να διάβασες από εμάς ότι αυτό είναι καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ...ΑΠΛΑ...ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να' σαι καλά. Τώρα, αν αυτό είναι μια καλή κίνηση ή όχι θα φανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους ένα τέρμα στα κομματόσκυλα και τα λοιπά τρωκτικά που ξεζούμιζαν τους ταλαίπωρους αλβανούς στο ελληνικό προξενείο. Να δούμε τι θα κομπίνα βρούν τώρα οι αλήτες αυτοί που τα έπαιρναν χοντρά για να δώσουν την βίζα στους αλβανούς. Χωρίς μίζα δεν είχε βίζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.