Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Τροποποίηση του προγράμματος των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015» του δήμου Φλώρινας

Οι εκδηλώσεις της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2015 θα αναβληθούν λόγω πιθανής βροχόπτωσης.
Στο συνολικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι τροποποιήσεις είναι οι εξής:

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015
21:30 1ο 2ο Δημοτικό Σχολείο-Χορευτικά από τον ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015
21:00 Νέο Πάρκο Φλώρινας-Εκδήλωση Πολιτιστικού Οργανισμού Πρεσπείων-Συναυλία Σταύρου Ξαρχάκου.

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015
21:30 Γέφυρα Αγ. Παντελεήμονα-Τζαζ, Σόουλ, Λάτιν, Μπλουζ με το συγκρότημα «Decauville 1918».
21:30 1ο-2ο Δημοτικό Σχολείο-Θεατρική Παράσταση από την ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Φλώρινας «Αχ μάνα μ’ κάηκα»

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015
20:30 Χοροθέατρο της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας , υπεύθυνες Βιβή Κοσκοσά, Φανή Βράντση, Γέρου Μαρία-1ο 2ο Δημοτικό Σχολείο.
21:30 1ο-2ο Δημοτικό Σχολείο- Χορευτικά: Πολιτιστικός Σύλλογος Αρμενοχωρίου-Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπλατάνου «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»-Σύλλογος Πολυποτάμου «Οι Φυσιολάτρες»-Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Τριποτάμου « Ο ΑΡΗΣ».

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015
17:00 Πλ. Γ. Μόδη-4ο Ποδηλατικό Festival Δεξιοτεχνίας από τον ΑΟΦ.
21:00 1ο-2ο Δημοτικό Σχολείο-7ο Φεστιβάλ Φίλων Μουσικής Φλώρινας-Λαϊκή Μουσική (Αφιέρωμα στα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη)

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015
21:00 1ο-2ο Δημοτικό Σχολείο-Συναυλία Έντεχνης Μουσικής με την μπάντα «Εν Δυνάμει»

9 σχόλια:

  1. Θεωρώ μεγάλη βλακεία το γεγονός ότι ακυρώσατε ένα ολόκληρο πρόγραμμα λόγω βροχόπτωσης ενω δεν γνωρίζατε καν πως θα εξελιχθεί ο καιρός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη ελεος ο καιρος εξω ειναι μια χαρα ουτε ενα συννεφο δεν εχει και θεωρησατε σωστο να ακυρωσετε ολες τις εκδηλωσεις ?? Τα παιδια των συλλογων ειχαν προετοιμαστει και σωματικα και ψυχικα για αυτη την μερα που φυσικα εσεις καταστρεψατε .. τι να πω αν το θεωρειτε σωστο ειμαστε ενταξει... παντως να ξερετε οτι τις μερες που μεταφερατε τις εκλδηλωσεις μπορει πραγματικα να βρεξει και επιταν η εκδηλωση δεν θα ξαναμεταφερθει και πολυ απλα θα χαθει.. και ενα τελευταιο απο την στιγμη που δεν ξερατε απο χθες τι καιρο θα εχει σημερα και στιριζοσασταν σε ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ας περιμενατε μεχρι σημερα για να βγαλετε την ανακοινωση..... το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να αφησετε τις εκλδηλωσεις να πραγματοποιηθουν κανονικα... ευχαριστω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tha parakaloysa na ginoun oi ekdhloseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να αναβλυθουν λογω "ΠΙΘΑΝΗΣ" βροχοπτωσης..και ο καιρος εξω ειναι χαρα θεου.. ας περιμενατε μεχρι σημερα για να βγαλετε την ανακοινωση... αφηστε τις εκδηλωσεις να γινουν ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταλαβαινω τον λογο που θα ακυρωθουν, ο καιρος ειναι μια χαρα,ολα τα παιδια του προγραμματος ειναι προετοιμασμενα για αυτην την εκδηλωση. Λαθος τροπος χειρισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν καταλαβαινω τον λογο που ακυρωθηκε, ο καιρος ειναι μια χαρα και τα παιδια εχουν προσπαθησει πολυ για ενα καλο αποτελεσμα. Λαθος χειρησμος νομιζω πως πρεπει να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά, ένας ορθογραφημένος άνθρωπος δεν βρέθηκε να σχολιάσει κάτι; . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φτάνει βρε παπαγαλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο τους ανικανους του δημου τι περιμενατε δηλαδη; εσυ τι ενοχληθηκες για την ορθογραφια τωνσχολιαστων παπαγαλακι του βοσκου;
    Στειλτους τον αλεξιαδη να τους μαθει ορθογραφια. Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.