Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Συνεργασία δήμου Αμυνταίου με την Αν. Γεν. Γραμ. Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων

Ο δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος με τον αντιδήμαρχο κ. Θεοδωρίδη Αβραάμ επισκέφθηκαν, την 28 Απρ 2015, τη Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Βλαζάκη Μαρία, προκειμένου να ενημερωθούν από την ίδια για την πρόοδο των αρχαιολογικών ερευνών στην περιοχή, για την προοπτική ίδρυσης ενός μουσείου όπου θα εκτίθενται τα ευρήματα των ανασκαφών, για την πρόσληψη των επιτυχόντων στον πρόσφατο διαγωνισμό και άλλα θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα.
Στη συνάντηση επικράτησε γόνιμος διάλογος, αναπτύχθηκαν οι θέσεις του δήμου Αμυνταίου, τις οποίες με μεγάλο ενδιαφέρον άκουσε η κυρία Βλαζάκη.
Ως πρώτο άμεσο θετικό αποτέλεσμα θεωρούμε την δημοσίευση του υπ΄ αριθμόν 413/Γ/4-5-2015 ΦΕΚ πρόσληψης των επιτυχόντων στο διαγωνισμό, που ως τώρα εκκρεμούσε και ως εκ τούτου την άμεση εκκίνηση των διαδικασιών πρόσληψης του εν λόγω προσωπικού την Παρασκευή 8 Μαϊου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.