Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Πήρε το διπλό μέσα στη Βέροια ο Φιλώτας Μ.Π.Σ.

Με την νίκη γύρισε από την Βέροια ο Φιλώτας, όπου αντιμετώπισε τον Φίλιππο Βέροιας, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 των γυναικών.
Οι παίκτριες της Βέροιας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας από την αρχή μια διαφορά στο σκορ απέναντι στην νωθρή άμυνα του Φιλώτα, που φάνηκε να αιφνιδιάζεται από το σκληρό και γρήγορο παιχνίδι του αντιπάλου.
Στην συνέχεια όμως η εμπειρία των παικτριών του Φιλώτα έφερε την ισορροπία και την διαφορά στο ένα γκολ με την λήξη του ημιχρόνου .
Στο δεύτερο ημίχρονο για αρκετό χρόνο κατάφερε ο Φίλιππος να κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ, με την συμβολή και της μέτριας διαιτησίας .
Μόλις στο 55’ κατάφερε ο Φιλώτας να περάσει μπροστά στο σκορ και να πάρει τελικά μια πολύτιμη νίκη εκτός έδρας.

Τα δεκάλεπτα 5 -3, 10-6, 11-10, 15-12, 18-17, 19-22.

ΦΙΛΩΤΑΣ Μ.Π.Σ: Βλάχου Μ. Τσουτσουλάκη Σ. 4, Κατωτοικίδου Ν. 4, Φυλάκη Φ. 4, Αβραμίδου Γ. 4, Cenko Μ. 4, Σκόδρα Σ. 2, Τετεδάκη Χ., Παπαδοπούλου Α., Τσιρνάρη Ε., Κιοσέ Δ., Κιοσέ Μ., Ζαρογιάννη Ζ., Τραγαράκη Ε., Βλαχοπούλου Ε.

Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Θεοδοροπούλου Β., Naco M. 2, Kαλμουκίδου Ν. 3, Σπυριδοπούλου Κ. 4, Ζουμπουλίδου Ο. 1, Παπαφώτη Γ. 1, Τσαγκερα Μ. 2, Κοτζαχρήστου Σ. 4, Κωςτοπούλου Δ. Συνοδού Μ. 2, Οσλανίτου Μ., Μαυρομάτη Α., Ηρακλείδου Μ., Ραπτοπούλου Γ., Τσολοζίδου Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.