Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ο Στ. Μπίρος στην τελετή βράβευσης αριστούχων αποφοίτων λυκείων που διοργάνωσε η Eurobank

Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος, παραβρέθηκε στην τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων λυκείων που διακρίθηκαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις για τη σχολική περίοδο 2013-2014, που διοργάνωσε για 12η συνεχόμενη χρονιά η Eurobank, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας.
Ο κ. Μπίρος στην ομιλία του είπε τα εξής: «Κυρίες και κύριοι, είναι γεγονός πως οι εποχές που ζούμε χαρακτηρίζονται από σκληρότητα, ο κόσμος έχει χάσει τον προσανατολισμό του, ψάχνει με αγωνία το μεροκάματο και έχει γυρίσει την πλάτη στις πολιτικές της λιτότητας, της απορρύθμισης του κοινωνικού κράτους και της εξαθλίωσης των μεγάλων κοινωνικών ομάδων.
Ευτυχώς όμως δε χάθηκαν όλα. Υπάρχουν και αυτοί, όπως η Eurobank, που παραμένουν πιστοί σε αξίες, ιδανικά, οράματα και στόχους και ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η σημερινή σας εκδήλωση.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα σε νέους και νέες που διακρίθηκαν για τις επίμονες προσπάθειές τους, για τον αγώνα της ζωής τους, που φωτίζουν και ομορφαίνουν την κοινωνία μας και αποτελούν τον οδηγό μας για το σήμερα και το αύριο. Είστε η ελπίδα και αυτή η ελπίδα στηρίζεται σήμερα από την πρωτοβουλία της Eurobank και, όσο υπάρχουν τέτοιες ενέργειες, η κοινωνία μας δε χάνετε, θα είναι πάντα ζωντανή.
Θέλω να σας εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου και να συγχαρώ όλους και όλες και ιδιαίτερα να καμαρώσω τους συμπατριώτες Φλωρινιώτες. Γι’ αυτό άλλωστε βρίσκομαι εδώ.
Κλείνοντας θέλω να επισημάνω πως τέτοιες δράσεις καταξιώνουν την Eurobank στη συνείδηση των πολιτών και αναδεικνύουν το κοινωνικό της πρόσωπο.».

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.