Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο «Αρχιτέκτων» της πολικής σκηνής

Έξυπνος πολιτικός είναι αυτός που κάνει προεκλογική εκστρατεία για το πρόγραμμα του και όχι για τον αντίπαλο του.
Αυτός που επιθυμεί να πείσει τον λαό για το ΔΙΚΟ του πρόγραμμα, που αναμορφώνει την έννοια του πολιτικού από την κορυφή μέχρι τα νύχια.
Είναι αυτός που ασχολείται μόνο με θέματα που μπορεί να αντιμετωπίσει και όχι να αναλώνεται σε όνειρα θερινής νυκτός.
Έξυπνος πολιτικός είναι αυτός που φροντίζει για την ισονομία και «εύνοια» των πολιτών, την οικονομία σε μια εποχή που ενισχύθηκε η ανεργία, που είναι σε θέση να μεταδίδει στους ανθρώπους το αίσθημα της ασφάλειας, που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις άμεσα και φέρουν πάντα την σφραγίδα του!
Είναι αυτός που γνωρίζει ότι μια εγωκεντρική συμπεριφορά δεν είναι επιτυχής και αποτελεσματική, γνωρίζει ότι πάντα με ένα έξυπνο μίγμα πολιτικής κερδίζονται οι μεγάλες νίκες και εδραιώνονται η υψηλές θέσεις!
Ο έξυπνος πολιτικός ξέρει να απευθύνει έκκληση σε όλες τις παρατάξεις για συμμαχία και στήριξη…όσοι επιθυμούν ακολουθούν…
Δέχεται την κριτική και δεν διχάζει με τα έργα και τις πράξεις την «ομάδα» του, είναι προσεκτικός στις προσεγγίσεις που πηγάζουν από ιστορικές και γεωγραφικές σχέσεις – εμπειρίες, έχει εποικοδομητικό ρόλο στις προσπάθειες στις πρωτοβουλίες και στις κατευθύνσεις που δίνει.
Ένας τέτοιος πολιτικός δεν είναι ουτοπία…ζει ανάμεσα μας, τον συναντάμε καθημερινά, οι περισσότεροι του μιλήσαμε του σφίξαμε το χέρι τον ακλουθήσαμε στις πολιτικές του επιλογές, τον παρακολουθούμε και πολλές φορές τον θαυμάζουμε, είναι κοντά μας δίπλα μας.
Είναι ο πολιτικός που το δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης και δεν μας πρόδωσε, ο πολιτικός που στηρίξαμε εκούσια και του δώσαμε την δύναμη να ενεργεί και πράττει για εμάς!
Είναι ο πολιτικός που οραματιστήκαμε και πιστέψαμε στο πρόγραμμα του!
Είναι αυτός που εναποθέσαμε τις τελευταίες μας ελπίδες για μια πολιτική καθαρή με κυρίαρχο ζητούμενο την ισονομία και εύνοια των πολιτών… είναι ο πρωτεύων κυρίαρχος «Αρχιτέκτων» της Πολιτικής σκηνής!...

-«Η «MK-ULTRA» ήταν το κωδικό όνομα για το απόρρητο ερευνητικό πρόγραμμα της CIA για τον έλεγχο του ανθρώπινου νου, με επίκεντρο την προσπάθεια χειραγώγησης της νοητικής κατάστασης των υποκειμένων και η προσδοκώμενη αλλαγή της εγκεφαλικής τους λειτουργίας.
Ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '50 και συνεχίστηκε τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '60».
-Σήμερα πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν το ίδιο με διαφορετικό τρόπο, στο σημείο αυτό εφιστώ την προσοχή σας!
Μην «καταπίνετε» ότι βλέπετε ή διαβάζετε.
Μην εμπιστεύεστε πάντα τα Μ.Μ.Ε
Μην περιμένετε αλήθειες που «καίνε» από μεγαλο – δημοσιογράφους.
Μην βλέπετε επιφανειακά τα δελτία ειδήσεων, κρύβουν «κακόβουλες» λεκτικές - νοητικές παγίδες που σας παρασύρουν, εκεί που θέλουν…
Μην κάνετε εύκολα φίλους δημοσιογράφους, θα σας «πουλήσουν» αβασάνιστα προκειμένου να βγάλουν την είδηση.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1 σχόλιο:

  1. o "Aρχιτέκτων" είναι γνωστός Δεν χρειάζονται υποδείξεις. Όμως ο ......μπετατζής του μπαζάδικου ποιος είναι είναι ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.