Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«Χρυσοί» Αμβράσης - Παλιογιάννη

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατάφεραν και ανέβηκαν οι Φλωρινιώτες αθλητές του ΚΑΡΑΤΕ Αμβράσης Βασίλειος και Φωτεινή Παλιογιάννη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έγχρωμων και μαύρων ζωνών, το οποίο έγινε στο Ολυμπιακό κέντρο πάλης της Αθήνας στις 15-16 Νοεμβρίου. Το πρωτάθλημα τελούνταν υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ και οι συμμετοχές έφτασαν τις 1938 από 113 συλλόγους της Ελλάδας.
Οι Φλωρινιώτες αθλητές που αγωνίζονται με τα χρώματα του Πανημαθιακού Βέροιας επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν φαβορί και κατάφεραν να γυρίσουν στη πόλη μας με 4 μετάλλια (δύο χρυσά, ένα ασημένιο, κι ένα χάλκινο). Πιο συγκεκριμένα Αμβράσης και Παλιογιάννη έφτασαν με σχετική ευκολία στον τελικό του kumite όπου και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.
Στα kata ο Αμβράσης έφτασε στον τελικό χωρίς να δώσει ούτε μια σημαία στους αντιπάλους του, εκεί όμως ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 και έτσι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Η Παλιογιάννη στα kata έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση έχασε όμως στον ημιτελικό από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ελλάδας, κατάφερε όμως κι αυτή μέσα από τα repassage να ανέβει για δεύτερη φορά στο βάθρο κατακτώντας τη τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.....
    4 κινήσης σου εμαθα και να το χρυσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.