Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Εξόρμηση της ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα στον Κάμπο για φιλικά με την ΑΕΛ

Ιδιαίτερα σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αντιμετωπίζοντας σε φιλικές αναμετρήσεις τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΕΛ στη Λάρισα. Η εκδήλωση ήρθε στα πλαίσια της προσπάθειας του συλλόγου να αντιμετωπίζει και να γνωρίζει το τρόπο λειτουργίας μεγάλων και ιστορικών ομάδων τόσο της χώρας όσο και του εξωτερικού.
Αυτή τη φορά η ακαδημία του ΠΑΣ ταξίδεψε στην Λάρισα με 2 λεωφορεία αφού το πρώτο λεωφορείο που κουβάλησε το εφηβικό και το παιδικό τμήμα σταμάτησε στα Δέντρα κοντά στο αθλητικό κέντρο της ΑΕΛ και το 2ο λεωφορείο πήγε στην Ακαδημία της ΑΕΛ κοντά στο ΑΕΛ FC ARENA.
Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αγωνίστηκε με 5 αγωνιστικά τμήματα και άφησε άριστες εντυπώσεις ενώ αρκετοί παίχτες της ομάδας έκαναν "ιδιαίτερη" εντύπωση στους τεχνικούς της ακαδημίας της ΑΕΛ.
Το εφηβικό σε έναν ομολογουμένως συναρπαστικό αγώνα ηττήθηκε με σκορ 3-1 με τον Κλάψη να πετυχαίνει την ισοφάριση προσωρινά για τον ΠΑΣ.
Το προπαιδικό τμήμα που είχε στις τάξεις του και παίχτες γεννημένους το 2001-2002 αλλά και 2003 άντεξε για ένα ημίχρονο όπου το σκορ ήταν 1-0 αλλά στην επανάληψη που χρησιμοποιήθηκαν οι μικρότεροι παίχτες δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της ΑΕΛ και το σκορ έφτασε στο 8-1 με τον Γροσδάνη να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για την ομάδα μας.
Το τμήμα Junior επικράτησε με σκορ 4-7 με τον Ντούρο να πετυχαίνει 4 τέρματα τον Γκινούδη 2 και τον Γεωργιάδη να πετυχαίνει το 7ο γκολ της ομάδας με ψιλοκραμαστό σουτ.
Το τμήμα Junior2 του ΠΑΣ επικράτησε του τμήματος junior2 (2006) της ΑΕΛ με 2 γκολ του Μαρκούλη ενώ η ίδια ομάδα ηττήθηκε με 9-1 από το junior1(2005) της ίδιας ομάδας με σκόρερ και πάλι τον Μαρκούλη.
Οι Projunior του ΠΑΣ Φλώρινα έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και νίκησαν με σκορ 7-4 των αντιπάλων τους με τους Πισλίνα2, Παπαθανασίου Θ. 2, Γιουρούκη, Τασομήνη και Μούκα Ε..
Τέλος οι ΒΑΜΒΙΝΙ του ΠΑΣΦλώρινα νίκησαν με σκορ 0-5 με τα γκολ των Παπαθανασίου Π. και Δερματίδη Δ.4.

ΕΦΗΒΙΚΟ: ΚΟΥΣΙΑΣ, ΛΟΥΓΚΑΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΤΣΟΡΛΑΚΗΣ, ΚΑΛΙΝΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κ., ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Χ.,ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Γ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Ι. ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Ε. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ Μ., ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΑΡΛΙΚΗΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ, ΜΑΛΕΣΑΓΚΟΣ

JUNIOR: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Χ., ΤΕΓΟΣ Π., ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ.,ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ., ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ

JUNIOR2: ΤΡΙΓΩΝΙΔΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ Α., ΜΠΑΚΑΛΗΣ Ρ., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΔΑΛΑΚΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΤΕΓΟΣ Ε., ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΜΕΤΑΞΑΣ Γ., ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΝΤΩΝΟΣ

ΠροJUNIOR: ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θ., ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΠΙΣΛΙΝΑΣ, ΜΟΥΚΑΣ Ε., ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΜΕΤΑΞΑΣ Κ.

ΒΑΜΒΙΝΙ: ΜΟΥΚΑΣ Κ., ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.