Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Διοργάνωση Πανελλήνιου Παιδαγωγικού Συνεδρίου στη Φλώρινα

Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος (Π.Ε.Ε.) με θέμα «Ελληνική Παιδαγωγική και Εκπαιδευτική Έρευνα» διοργανώνεται στην πόλη της Φλώρινας το τριήμερο από την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014.
Η πανηγυρική έναρξη του συνεδρίου θα γίνει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή στα αμφιθέατρα και τις αίθουσες της Παιδαγωγικής Σχολής. Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από την «Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος» (Π.Ε.Ε.) και την Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Οι εισηγήσεις οι οποίες θα αναπτυχθούν στο συνέδριο εντάσσονται στις παρακάτω Θεματικές Ενότητες:
Εκπαιδευτική Έρευνα, Προσχολική Παιδαγωγική, Σχολική Παιδαγωγική, Εκπαιδευτικοί Λειτουργοί: Βασική κατάρτιση, Επιμόρφωση–Μετεκπαίδευση, Εκπαιδευτική Πολιτική, Οργάνωση, Διοίκηση και Οικονομία της Εκπαίδευσης, Διδακτική Μεθοδολογία: Αναλυτικά Προγράμματα, Σχολικά εγχειρίδια, Διδακτικά αντικείμενα, Αξιολόγηση, Παιδαγωγική Ψυχολογία: Μάθηση και Διδασκαλία, Παιδαγωγική Αλληλεπίδραση, Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση, Ειδική Αγωγή–Δυσκολίες Μάθησης, Φιλοσοφία της Παιδείας, Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθηση- Εκπαίδευση Ενηλίκων, Διαπολιτισμική Αγωγή, Συγκριτική Παιδαγωγική, Ιστορία της Παιδαγωγικής και της Εκπαίδευσης.
Οι εισηγητές/τριες που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο ανέρχονται στους 470 και είναι μέλη ΔΕΠ ελληνικών Πανεπιστημίων, ερευνητές/τριες ελληνικών και διεθνών Ινστιτούτων καθώς και παιδαγωγοί και εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα.
Στην επίσημη έναρξη του συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή ώρα 18.45 στο Αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έχουν κληθεί να παραστούν οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου, οι αρχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της πόλης της Φλώρινας καθώς και εκπρόσωποι οργανώσεων των εκπαιδευτικών.
Στο συνέδριο μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, φοιτητές, καθώς και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στις ιστοσελίδες της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδας www.pee.gr και της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας www.edu.uowm.gr καθώς και στο mail: synedrio9@uowm.gr

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.