Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η παράταξη «Ενότητα – Συνεργασία» για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Έπρεπε, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, να στηλιτεύσουμε τον τρόπο με τον οποίο η Δημοτική Αρχή επιχείρησε να συγκροτήσει την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης για να αλλάξει επιτέλους ρότα και να προχωρήσει σε ουσιαστική δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος φορέων και πολιτών.
Να θυμίσουμε πως η ανακοίνωση είχε καταχωνιαστεί στα ¨ενδότερα¨ της ιστοσελίδας του Δήμου και σε κανένα μέσο επικοινωνίας.
Επειδή ¨ανάγκας και οι θεοί πείθονται¨ δόθηκε παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων και κοινοποιήθηκε επιτέλους στα μέσα ενημέρωσης, ώστε να ενημερωθούν όλοι και χωρίς εξαιρέσεις.
Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα, από τη μία, να εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον συμμετοχής από τους κοινωνικούς φορείς που δεν ήταν ενημερωμένοι και από την άλλη να δοθεί το μήνυμα πως στα δημοτικά τεκταινόμενα έχουν το λόγο και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες χωρίς αποκλεισμούς.
Συζητήθηκε επίσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της 3ης Νοεμβρίου η συγκρότηση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ.
Η Δημοτική Παράταξη Ενότητα – Συνεργασία επιφυλάσσεται να προσφύγει κατά της διαδικασίας εκλογής, κατά την οποία η πλειοψηφία δια ψηφοφορίας μπορεί να επιλέγει αυτή τον εκπρόσωπο της μειοψηφίας στο συμβούλιο της ΔΕΥΑΦ.
Δε περιμέναμε άλλωστε ο Δήμαρχος και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου να επιδείξουν την απαιτούμενη ευθιξία στον ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης.
Όσο και αν προσπαθούν όμως να εκμεταλλεύονται καταστάσεις και να παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.

Από το Γραφείο Τύπου

4 σχόλια:

  1. ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.
    ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ Δ. Σ. ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ???
    ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΤΣΙ ΜΥΓΑ???
    ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δίκιο. η επιτροπή δεν συγκροτήθηκε σωστά. το πρέπον ήταν να συγκροτηθεί μόνο με τους συλλόγους και τους πολίτες που έκαναν αίτηση την πρώτη φορά. μόνο αυτοί είναι άξιοι να είναι στην επιτροπή. αφού μόνο αυτοί αυτοβούλως έκαναν αίτηση.

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.
    ΤΣΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΕΣΑ 'Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΑΘΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ .......ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

    ΓΚΟΡΤΟΣ ΓΚΟΡΤΣΟΣ ΓΚΟΡΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.