Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ – Η Βίκυ Παπαναστασίου για το δήμο Φλώρινας

Τα ονόματα των υποψήφιων Περιφερειαρχών, Αντιπεριφερειαρχών και Δημάρχων του ΚΚΕ για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας στα πλαίσια της ομιλίας του σε εκδήλωση της κεντρικής επιτροπής στην Αθήνα.
Στη Δυτική Μακεδονία, ο δικηγόρος και ένα από τα ανερχόμενα κομματικά στελέχη του ΚΚΕ, Γιάννης Βήττας, είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του κόμματος.
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας θα είναι ο Βασίλης Καραντζίδης, 40 ετών, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας και μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας.
Υποψήφια δήμαρχος Φλώρινας θα είναι η Βίκυ Παπαναστασίου, 40 ετών, δημόσια υπάλληλος στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Φλώρινας και κόρη του πρώην δημάρχου Φλώρινας Στέφανου Παπαναστασίου.

19 σχόλια:

  1. ΊΣΩΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ EVER !!!!!!!!!!
    BRAVO !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΚΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΟΒΕΡΌ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΌ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΌΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ .... τελικά υπάρχει τεράστια κακεντρέχεια και εμετικό ενδιαφέρον πίσω απ' την ανωνυμία !!! Το ΚΚΕ είναι φτιαγμένο για να κυβερνήσει, αυτός είναι ο σκοπός ίδρυσής του, ΔΕΝ είναι όμως φτιαγμένο να διαχειριστεί την σαπίλα του συστήματος. Όποιος κι άν είναι υποψήφιος του ΚΚΕ στο Δήμο ή στην Περιφέρεια, είναι το ίδιο ικανός. Στο σύνολό τους οι υποψηφιότητες είναι ΑΡΙΣΤΕΣ κι αυτό προβληματίζει τους υποψήφιους διαχειριστές - δημάρχους, είναι οι νεανικότερες υποψηφιότητες και είναι όλοι τους φορείς της οργανωμένης αγανάκτησης, της ισχυρής αντιπολίτευσης, μιας αντιπολίτευσης που δεν υφίσταται για ανούσια κριτική και εικονικές αντιπαραθέσεις, μιας άλλης αντιπολίτευσης με προτάσεις και κριτική ουσίας. Αυτές οι υποψηφιότητες είναι που αξίζει να δοκιμαστούν στον θώκο της δημαρχίας και της περιφέρειας και να αποτελέσουν με την εκλογή τους την απαρχή της Λαϊκής Αντεπίθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπάμαι και το χρόνο που σπατάλησα για να το διαβάσω. Κανένας σχολιασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεσα στο χαος της ιντριγκας και του παρασκηνιου τα προσωπα που προτεινει το ΚΚΕ ειναι οαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Thetikes epiloges. Me kanoun na to skeftw sovara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σεμνοι και χαμηλων τονων αγωνιστες. Ολα τα χρονια παροντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οπως διαβαζετε ΟΛΟΙ οι υποψηφιοι δημαρχοι στην Φλωρινα μας δηλωνουν ανεξαρτητοι,υπερανω κομματων,αλλοι παλι εχουν μεταπηδησει απο αλλα κομματα,απο αλλες ιδεολογιες κ.τ.λ.
    Το μονο κομμα που λεει καθαρα ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ειναι το κομμα του Κ.Κ.Ε.
    Τι ποιο καθαρο οπως ειναι παντα αυτο το κομμα.
    Ο Καρατζιδης αναβαθμιστικε εκει που πηγε.
    Για δεστε τι κατεβαζει ο συριζα...
    Εναν παλιο πρασινοσκουφη στην περιφερεια και ενα δεξιοπασοκοανεληνοσυριζεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Καρυπίδη ευτυχώς τον βλέπαμε και τον ακούγαμε κάθε μέρα στο ποιό αντιμνημονιακό κανάλι της Ελλάδος, και δεν χρειάζεται φίλε να μας τον συστήσεις, και μετα τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 1974 - 1989 , με τα @@@ που ξέμειναν σήμερα στο " κίνημα" . οσο για τον δεξιοπασοκοανεληνοσυριζεο όνομα δεν έχει να τον μάθουμε και μείς

      Διαγραφή
    2. @1:04 π.μ.
      Επειδή δεν το ξέρεις, μάθε ότι το ΚΚΕ, ως κόμμα, είναι πιο βρόμικο και από το ΠΑΣΟΚ. Εκτός κι αν μας δουλεύεις... Και δεν υπονοώ τίποτε για τους εν λόγω υποψηφίους. Μόνον απορώ, γιατί ασχολούνται με το βρομερό σταλινικό απολίθωμα.

      @12:27 μ.μ.
      Αν δεν απατώμαι, το ΠΑΣΟΚ του 1974-1989 ήταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και των συν αυτώ. (Τι καλός άνθρωπος ο Ανδρέας...) Μα, αυτή είναι η μήτρα του σημερινού ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρέας δεν ήταν που έδωσε το "σύνθημα" – ξεκινώντας ο ίδιος τις... ατασθαλίες; Και, βέβαια, δεν αναφέρομαι μόνον σε οικονομικές ή ψηφοθηρικές ατασθαλίες...

      Διογένης

      Διαγραφή
  9. Ο Καραντζίδης "αναβαθμίστηκε" μόλις μαθεύτηκε ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ πρότειναν να τον στηρίξουν στον δήμο ακόμα και χωρίς επίσημη δική τους συμμετοχή. Ντρίπλα για να βγει το ΚΚΕ από μια τέτοια δυσκολη θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KKE, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ......O MΠΑΜΠΑΣ ΤΕΩΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΆΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ1?????? ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΑΣ??????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και 100 να το γράψεις πάλι για ψυχίατρο είσαι. χαχαχα

      Διαγραφή
    2. ζητω η τρελα και η ΑΛΗΘΕΙΑ που σας τσούζει και σας πονάει ...........ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ γουστάρουμε τέτοια τρέλα .....ωραία τα λέει ο τυπάς 7.27

      Διαγραφή
    3. 927 πες στον k 47 να παει εκείνος στον γιατρό ... πολλα εγκεφαλικά θα πάθετε ...

      Διαγραφή
    4. O ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ...........ΝΑ ΤΕΘΕΙΣ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ..........ΚΑΙ ΠΙΠΙΤΣΑ! ΡΑΖΜΠΕΡΒΑΣ?

      Διαγραφή
  12. Προς ανώνυμο 11:27 π.μ.: Αφού οι ΣΥΡΙΖαίοι θέλουν τόσο πολύ, γιατί δεν ψηφίζουν Καραντζίδη για την Περιφέρεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΕΤΘΙΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.