Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Γιορτή λήξης για τις «Σάρισες»

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 οι ΣΑΡΙΣΕΣ πραγματοποίησαν τη γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 στο αθλητικό κέντρο Bala D’oro. Συγκεντρώθηκαν εκεί γονείς, παιδιά, η διοίκηση του Συλλόγου και οι προπονητές.
Σε μία λιτή όσο και ζεστή τελετή έγινε ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε από τον Πρόεδρο κ. Λυγούρα Γ. και από τον Γ. Γραμματέα κ. Σκλια Α.
Ο επικεφαλής προπονητής κ. Gjiorgjieski μίλησε για την αγωνιστική δράση του συλλόγου της περιόδου που πέρασε και αναφέρθηκε στους στόχους της νέας χρονιάς.
Ο Σύλλογος βράβευσε στη συνέχεια τον καλύτερο αθλητή και την καλύτερη αθλήτρια της ομάδας με βάση την αγωνιστική παρουσία της περιόδου 2012-2013. Ως καλύτερος αθλητής βραβεύτηκε ο Σουμπάσης Γιάννης και ως καλύτερη αθλήτρια η Ευθυμίου Άννα. Επίσης οι ΣΑΡΙΣΕΣ απένειμαν βραβείο στην ομάδα Βετεράνων «ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ» Φλώρινας για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2012-2013. Τέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου απένειμε τα Διπλώματα στους επτά Δόκιμους Διαιτητές της Φλώρινας που πρόσφατα χρήστηκαν από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.
Στη συνέχεια όλοι είχαν την ευκαιρία για χαλαρή συζήτηση, ενώ τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους… ποδόσφαιρο. Αργά το βράδυ η συντροφιά διαλύθηκε με πολλά χαμόγελα και ευχές για καλό καλοκαίρι.
Επόμενο ραντεβού για τους αθλητές μας ορίστηκε η Δευτέρα 5 Αυγούστου 10.00 η ώρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΔΑΚ Φλώρινας για έναρξη προετοιμασίας με φυσική κατάσταση.

Ευχαριστήριο
Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην άψογη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Φλώρινας:
Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, Δήμο Φλώρινας, Εταιρεία Autogas Δυτ. Μακεδονίας του κ. Σουμπάση Κ., Εταιρεία ONE του κ. Αναστασίου, Εταιρεία FLORINA TRAVEL του κ. Γεωργόπουλου Κ., το βιβλιοπωλείο «ΓΩΝΙΑ» του κ. Παπαγιάννη Β., τη γραμματεία των αγώνων, τους διαιτητές και το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου. Τέλος, όλα τα μέλη των ΣΑΡΙΣΩΝ για την προσωπική εργασία που προσέφεραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.