Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ευχαριστήριο του ΦΣΦΑ για τη διοργάνωση Πρωταθλήματος Αθλητριών Beach Volley Juniors Regional

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ευχαριστεί και συγχαίρει τις αθλήτριες και όλους τους συντελεστές της άρτιας οργάνωσης του Πρωταθλήματος Beach Volley Regional για τις κατηγορίες Κ19 (αθλήτριες γεννημένες μετά την 01/01/1995) και Κ16 (αθλήτριες γεννημένες μετά την 01/01/1998), που διεξήχθη στην πόλη της Φλώρινας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου 2013.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:
Την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ), που εμπιστεύτηκε και ανάθεσε τη συγκεκριμένη διοργάνωση στο Αθλητικό Τμήμα Πετοσφαίρισης του Συλλόγου μας.
Όλες τις ομάδες και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.
Το Hotel Πλειάδες και τους ιδιοκτήτες του για τη διάθεση των οργανωμένων εγκαταστάσεών τους και την άριστη εξυπηρέτηση προς όλους (αθλήτριες, προπονητές, διαιτητές, συνοδούς, ασφάλεια αγώνων, γονείς, φίλαθλο κοινό, κλπ).
Τον Υπεύθυνο Γυμναστή της διοργάνωσης εκ μέρους του ΦΣΦΑ κ. Συμεών Γαβριήλ και την Γυμνάστρια κα Μαρία Αδαμαντίδου.
Τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας για την εθελοντική τους παρουσία και προσφορά. Ιδιαίτερα δε τους κυρίους: Νικόλαο Σαββόπουλο, Νικόλαο Κοΐδη, Ιωάννη Πετκάνη και Κων/νο Καλπακτσή.
Στο πρόσωπο δε του κ. Ιορδάνη Σιδερίδη, ευχαριστούμε όλους τους γονείς που αποδεδειγμένα συμπαραστάθηκαν στα παιδιά τους και στις πολύτιμες βοήθειες που προσέφεραν πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Το μεράκι και ο εθελοντισμός όλων των παραπάνω απέδειξε ότι, η Φλώρινα και οι Φλωρινιώτες, μπορούν να διοργανώσουν και να φιλοξενήσουν αθλητικούς αγώνες συμβάλλοντας στην ανύψωση του αθλητικού πνεύματος και του πολιτισμού.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.