Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

«Επικοινωνώντας με το παιδί μου»

Ενημερωτική συνάντηση για γονείς διοργάνωσε χθες ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.
Ομιλήτριες ήταν οι:
1. Ολυμπία Τσάτσα, Ψυχολόγος, Κοιν. Λειτουργός, M. Sc. (Ψυχιατρική-Παιδοψυχιατρική και Διοίκηση Μονάδων Υγείας), Υπ. Διδάκτωρ Π.Δ.Μ., Πρόεδρος του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Φλώρινας με θέμα «Επικοινωνία στην οικογένεια».
2. Καλυψώ Τόττη, Ψυχολόγος ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας, M. Sc. (Συμβουλευτική) με θέμα «Μιλώντας με το παιδί μου για τις σχέσεις με το άλλο φύλο».
3. Όλγα Μούσιου, Σχολική Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Διδάκτωρ Π.Δ.Μ., Μ. Ed. (Σχολική Παιδαγωγική), M. Sc. (Γλωσσολογία) με θέμα «Γονείς σε κρίση-μους καιρούς».
4. Ξένια Καϊμάρα, Ψυχολόγος ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας, Μ. Sc. (Σχολική Εξελικτική Ψυχολογία - Δημόσια Υγεία), Ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό με θέμα «Πώς θα βοηθήσω το παιδί μου να γίνει υπεύθυνο;».
Δείτε στο video τι δηλώνει η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού, Άννα Μπαφίτη, τόσο για την ημερίδα, όσο και για τους στόχους του Σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.