Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Χρυσή Αυγή: «Τιμήσαμε τη νίκη του Εθνικού Στρατού στη Μάχη της Φλώρινας το 1949»

Η Τ.Ο. Φλώρινας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή έδωσε το δυναμικό παρόν στην εκδήλωση του Σ.Α.Α.Σ. για την Νίκη του Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστοσυμμοριτών κατά την διάρκεια της ιστορικής Μάχης της Φλώρινας την 12η Φεβρουαρίου 1949, επέτειο που η επίσημη Πολιτεία προσπαθεί μάταια να υποβαθμίσει και να καταργήσει.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου παρευρεθήκαμε στην ομιλία για το ιστορικό της ημέρας που διοργάνωσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Φλώρινας. Ακολούθως την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου παρευρεθήκαμε στον Ι .Ν. Αγίου Γεωργίου όπου τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση. Εν συνεχεία στο μνημείο ηρώων του στρατιωτικού νεκροταφείου Φλώρινας ο Γραμματέας της Τ.Ο. Φλώρινας κος. Ρώμας Ευάγγελος κατέθεσε στεφάνι Τιμής και Δόξης για τους νεκρούς ήρωες αξιωματικούς και οπλίτες του Ε.Σ. που έπεσαν την ημέρα εκείνη για την διαφύλαξη της ελευθερίας της πόλης , της Μακεδονίας και της Ελλάδας από τις προδοτικές – ξενοκίνητες ορδές των κομμουνιστοσυμμοριτών. Κατά την στιγμή της κατάθεσης στεφάνου μας, μαζί με τη νεολαία, βροντοφωνάξαμε "ΑΘΑΝΑΤΟΙ" οι νεκροί μαχητές του Ε.Σ. που αναπαύονται σήμερα στο στρατιωτικό νεκροταφείο της πόλης μας. Αρκετοί εν ζωή ήρωες της ημέρας εκείνης όπως και παρευρισκόμενοι συγγενείς και φίλοι, μας συνεχάρησαν για την πειθαρχημένη, δυναμική και μαχητική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση.
Τέλος αλγεινή εντύπωση, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε το γεγονός ότι κανένα «πατριωτικό πολιτικό κόμμα» δεν τίμησε επίσημα την εκδήλωση με κατάθεση στεφάνου όπως και η εμφάνιση κάποιων τοπικών πολιτικάντηδων που κρύβονταν αναμεταξύ των παρευρισκομένων εξαιρουμένων των λιγοστών καταθέσεων στεφανιών των απόστρατων ή εφεδροπολεμιστών αλλά και του τοπικού πρόεδρου του Δ.Δ. της πόλης της Φλώρινας.
Χρυσή Αυγή και ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ.

Τ.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

35 σχόλια:

  1. ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ . Μάλλον για γαλάζιο σφυροδρέπανο μου κάνεις .

      Διαγραφή
  2. Ο παππούς μου είναι θαμμένος στο στρατιωτικό νεκροταφείο και πάντα τιμούσα την μνήμη και τον αγώνα του. Δεν θα ξαναπατήσω όμως ποτέ στο μνημόσυνο για όσο καιρό το βεβηλώνουν οι προδότες, χιτλερικοί της χρυσής αυγής. Δεν ξεχνώ ότι ο παππούς μου πολέμησε και τους ιταλούς και γερμανούς στον πόλεμο και την κατοχή. Καλώ τους συμπολεμιστές του, έφεδρους αξιωματικούς και οπλίτες του Εθνικού Στρατού να αποβάλουν αυτά τα αποβράσματα. Τιμούμε τους νεκρούς μας από σεβασμό στην ιστορία και για να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη και όχι επειδή μισούμε τους άλλους.

    Θ. Τσιάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για την τοποθέτηση! Είμαι βέβαιη ότι εκφράζετε πολλούς από εμάς.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΆΔΕς ΘΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥσ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΑτοχη ήτανε γαλαζια σφυροδρεπανα.
    Πόσο κομπλεξικά παιδάκια και κολημένα είστε ρε χρυσαυγουλάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ12 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:34 μ.μ.

      ΚΑΙ TA XΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΗΤΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ? ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ!

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ Ο ΖΕΡΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ.ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑΝ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΎΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ Ε.Σ. ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

      Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΝΟΦΗΤΕΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΝΟΥΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ? ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ....ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΌΣΟ Μ Ι Σ Ο Σ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝ ΕΤΟΣ 2013! ΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ...αλλα δυστυχώς ΤΟ κομματισμός ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ σου σε τυφλώνει ...ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ..

      Διαγραφή
    3. Νομίζω ότι στην Κατοχή τα θύματα οφείλονταν στους Γερμανούς, και όχι ειδικά στο κυβερνών κόμμα τους. Επίσης στην Μακεδονία είχαμε χιλιάδες θύματα από τους Βουλγάρους, που δεν ήταν ναζιστές.
      Αλλά αυτά δεν μας συνφέρει να τα λέμε, γιατί χαλάει η σούπα μας.

      Διαγραφή
    4. ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ12 Φεβρουαρίου 2013 - 11:50 μ.μ.
      ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΦΑΣΙΣΜΟΥ)
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
      ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΕΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙ

      Διαγραφή
    5. ΠΡΟΣ γαλάζιο σφυροδρέπανο΄
      φαντάσου ότι θέλεις ΚΟΡΟΙΔΟ ...Άλλωστε "μία ζωή στο όνειρο και στα παραισθησιογόνα ζούσες και ζείτε στο γαλάζιο μαντρί με κάτι "δημοκράτες"
      εθνάρχες και σοσιαληστές" ΆΛΛΟ ΠΡΑΜΑ...να μην τα λέμε και δημοσίως που αγωνιάτε μήν χασετε και χαιδεύετε ανθέλληνες αυτονομιστές και μάλιστα τον αρχιβούλγαροσκοπιανό αυτονομιστή του ουράνιου τόξου στην Φλώρινα ...να μην το ξεχάσω ...νομιμοποιήσατε τους ηττημένους΄κ/σ της μάχης στην Φλώρινα, τιμήσατε ( ΚΑΜΑΜΑΝΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ) στις Πρέσπες σάν καλοί φλώροι τον φλωράκι με μνημείο μισού εκατομυρίου στην Πύλη Πρεσπών και κάτι τύπους σάν τον κνίτη στα νιάτα του ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ έχετε την ψευδαίσθηση ότι εξουσιάζετε..ΤΟΣΑ ΕΡΥΘΡΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ....κι εσύ μου λές για κουκουλες σβάστικες ...Είστε πράγματι για λύπηση και για γέλια οι νεοφιλελευθεροι νεοσοσιαλησταί "σφυροδρέπανα πατριώτες" της ΠΛΑΚΑΣ ..... ( γαλάζιο σφυροδρέπανο) ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛλΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΛΕΜΕ Ο ΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ και γλυφτες ΤΗς ΑΡΙΣΤΕΡΑς ΚΑΙ του ΆΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ...

      Διαγραφή
    6. Εθνικιστή σου το είχα αφιερώσει και παλιότερα, αλλά δεν ξέρω αν το είδες.

      ...Κι εγώ με τη σειρά μου δεν φοβάμαι τίποτα περισσότερο, απ’ το μυαλό της κότας. Απ’ το να υποχρεωθώ να συνομιλήσω με μια κότα ή μ’ ένα σκύλο ή τέλος πάντων μ’ ένα δυνατό ζώο που βρυχάται. Τι να τους πω και πώς να τους το πω; Και μήπως δεν είναι εξευτελισμός, αν επιχειρήσω να μεταφράσω ή να καλύψω τις σκέψεις μου, κάτω από φράσεις απλοϊκές και ηλίθια νοήματα για να καθησυχάσω τυχόν τη φιλυποψία μιας κότας, που όμως έχει άνωθεν τοποθετηθεί για να μας ελέγχει και να μας καθοδηγεί;...

      Μάνος Χατζηδάκις

      «Τα σχόλια του Τρίτου»

      Κυριακή 30-7-1978

      Σελ. 57-60

      Από τις εκδόσεις Εξάντας


      Αφιερωμένο

      Διαγραφή
  4. "προδότες χιτλερικοί"
    Ε, καλά, τώρα τα είπαμε όλα, τους βάλαμε και μια ετικέτα να έχουμε να βγάζουμε τη χολή μας. Το μόνο που δεν είπαμε είναι ότι τρώνε και παιδάκια. Πώς μας ξέφυγε;
    Ότι και να είναι, είναι 1000 φορές πιο καθαροί από όλες τις λέρες που μας φέρανε σε αυτό το χάλι. Δε νομίζω όμως ότι έφυγες από καμιά δημόσια εκδήλωση επειδή εκεί έτυχε να περίστανται τίποτα βουλευτές της κυβερνώσας μνημονιακής χούντας, ούτε τίποτα σταλινικοί νοσταλγοί των σφαγέων με τα κονσερβοκούτια.
    Αρα, φίλε μου, έχεις κάποιο πρόβλημα σοβαρότητας.
    Αλλά αυτά για την Ελλάδα της παράνοιας είναι ψιλά γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:16, διάβασε τι λέει ο "αρχηγός" σου για τον Χιτλερ: http://angelaspinkyworld.blogspot.gr/2012/05/1987.html και http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/04/heil-hitler.html
    Εσύ έχεις πρόβλημα και μάλιστα χοντρό γιατί είτε είσαι άσχετος είτε κοροϊδεύεις. Αλλά οι ιδέες τους είναι τόσο φριχτές που ακόμα και οι ίδιοι προσπαθούν να τις κρύψουν.
    Δεν θα πήγαινα καν σε εκδήλωση μνημονιακών ή σταλινικών. Καμάρωσε εσύ σαν "πιστός στρατιώτης του εθνικοσοσιαλισμού" και φώναξε "heil hitler" όπως σε καλεί ο Μιχαλολιάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΝ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΙΝ ή ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΙΡΙΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ .Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΑΓΓΙΞΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΦΟΡ ΘΥΕΛΛΗΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ NA MHN ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ... ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..

      Διαγραφή
    2. Μπράβο ρε μεγάλε, όλους τους ψυχολογείς, όλους τους καταλαβαίνεις. Κλειστό γράμμα διαβάζεις. Μα ποιος είσαι, τέλος πάντων, η Δομή είσαι;

      Διαγραφή
    3. Για το άρθρο - ύμνο του αρχηγού σας για τον Χίτλερ θα πείτε καμία λεξούλα; Μα πόσο θρασύδειλοι είστε;

      Διαγραφή
    4. Τι λεξούλα να έλεγα; Δεν είναι αρχηγός μου. Οπότε... άκυρο, φίλος.

      Διαγραφή
  6. ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ12 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:31 μ.μ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΥΘΡΑ και ΓΑΛΑΖΙΑ κυρίως ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ Ο Μεγας Τους "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ την ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΟ ..απορίας άξιον ειδικά με τα γαλάζια σφυροδρέπανα είναι ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δέν έκαναν επιθετική διαλογική ΡΗΤΟΡΙΚΗ για τα ορφανά του Στάλιν και του Ζαχαριάδη που είχαν σκοπό την κατάληψη της Φλώρινας και "μετατροπή της σε πρωτεύουσα του"¨. Απορίας άξιον είναι γιατί τα γαλαζια σφυροδρέπανα έχουν υποστεί τόσο μεγάλη ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ώστε να επικαλούντε προπαγανδιστική ρητορική των ηττημένων . Αναρωτιέμαι κάθε φορά ...ΤΟ ΠΑΣΟΚ κατήργησε την 12η Φεβρουαρίου ...ΕΣΕΙΣ ΤΑ ..ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ? ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΙΚΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΤΕ? ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΕ 12Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα δεν το πιστεύω. Τι τιμή!!!
      Σα δε ντρέπεσαι λέω εγώ και εσύ και όλοι οι "εθνικιστές". Εδώ δεν ξεχωρίζεις το λατινικό(?) από το ελληνικό(;) σύμβολο για το ερωτηματικό και θέλεις να σώσεις τη χώρα. Δεν πηγαίνεις καλύτερα να διαβάσεις κανένα βιβλίο συντακτικού, γραμματικής και ιστορίας καλύτερα και μας το παίζεις μετά μέγας Έλληνας.

      Διαγραφή
  7. θα ήθελα να απευθυνθώ προς όλους τους υπερεθνικιστές Έλληνες του νομού μας που προέρχονται από ντόπιες οικογένειες και να τους κάνω την εξής διαπίστωση, αν κατά την απελευθέρωση της Μακεδονίας ο Ελληνικός στρατός είχε φτάσει μέχρι την Πτολεμαΐδα και τη Φλώρινα την είχε καταλάβει ο Σέρβικος στρατός τώρα εσείς που μιλάτε για Ελλάς Θρησκεία Οικογένεια εσείς οι ίδιοι θα φωνάζατε "Μακεντόνια να Μακεντόντσοι"..... για το λόγω αυτό μην οδηγούμαστε σε ακρότητες ιδίως σε μία τόσο ευαίσθητη περιοχή.... όλοι ζούμε την κρίση όλοι ζούμε πείνα και την εξαθλίωση και μόνο όλοι μαζί μπορούμε βγούμε από αυτή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβερή ιστορική λογική, με αδιάσειστα συμπεράσματα!!! Συγχαρητήρια! Πού σπούδασες, στο Χάρβαρντ;
      Επίσης να σου θυμίσω ότι αν η γιαγιά σου είχε ρουλεμάν, θα ήτανε πατίνι. Αυτό είναι ιστορικά πιο εξακριβωμένο.

      Διαγραφή
  8. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και ξέρουμε ότι δεν θα χαρούν μερικοί .
    Ο λόγος είναι γνωστός. Μέρος ευθυνης ΈΧΕΤΕ κύριοι και αργά η γρήγορα θα κληθείτε να πληρώσετε , ο καθένας όσο του αναλογεί .
    Μα αυτήν την φορά δικαστής θα είναι ο ίδιος ο λαός που θα σας χώσει στο χρονοντούλαπο
    ΑΙΜΑ -ΤΙΜΗ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσύ ρε 9:28 από "α-ντόπια" οικογένεια είσαι;...και πετάς τέτοιες σαχλαμάρες ΑΣΧΕΤΕ έ ΑΣΧΕΤΕ!
    Ανιστόρητε τενεκέ ημιφασιστάκι!...έχεις μούτρα και στόμα να μιλήσεις εσύ για τους ντόπιους και να πεις την μεγάλη σου π@π@ρ@@ και να τους αμφισβητήσεις !
    Ποιος είσαι ρε τραχανοπλαγιά;Τι ηλιθιότητες είναι αυτές ρε;
    Δηλαδή όλοι αυτοί ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ που τους ήπιαν το αίμα οι Βούλγαροι και όλοι οι άλλοι σατανάδες την εποχή του Μακεδονικού Αγώνα επειδή ήταν πιστοί στο Πατριαρχείο και στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς τους όλοι τους [με το ίδιο πνεύμα όπως και το δικό σου] και με περισσή χλεύη "γραικομάνους" νομίζεις ότι θα φώναζαν αυτή την συνθηματική παπαριά που έγραψες ακόμα και αν καταλάμβαναν την Πόλη οι Σέρβοι?Τόσο ξέρεις τόσο λες!
    Ωραία γνώμη έχεις για εμάς εδώ πάνω ρε γυμνοσάλιαγκα!
    Αλλά ποιος ξέρει από που κρατάει η σκούφια σου παλιο@@λάκα και έχεις τέτοια γνώμη για τους Φλωρινιώτες και ειδικά για του ντόπιους!!
    Κάτι τέτοιοι τενεκέδες σαν και του λόγου κατέστρεψαν αυτόν τον τόπο και τον καταστρέφουν ακόμα!
    Για μαζέψου και αν δεν μπορείς εμάς και τα "πιστεύω" μας δίνε του από δω πάνω!Μας είσαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ!
    Εμείς ρε θα φωνάζουμε και θα πιστεύουμε ότι θέλουμε δεν θα σου δώσουμε και λογαριασμό!
    Στο κάτω κάτω οι νεκροί που τιμούνται είναι δικοί μας ΟΧΙ δικοί σου!
    Εμείς ξέρουμε τον λόγο του θανάτου τους εσύ μάλλον ΟΧΙ!
    ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΡΕ αρχιπαρτάλι ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!
    Από οποιονδήποτε σατανά εχθρό!Ας κοπιάσει όποιος θέλει εδώ είμαστε!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ Η ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΚΙΡΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΛΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!
    ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΠΩΣ "ΚΑΝΕΤΕ"..ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΑΝ ή ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ "ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ"!
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΡΕ "α-ντόπιε" ΑΠΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ;
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ; ΣΕ ΠOΙΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ;
    Έχει πλάκα ρε ασπόνδυλε "α-ντόπιε" κάποιος πρόγονός σου να ήταν μαζί με αυτούς τους φασιστοκόκκινους χασάπηδες που χτύπησαν την Πόλη μας και "φάγαν" τον κόσμο της τότε....και να ζορίζεσαι!
    ΞΑΝΑΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΟΖ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ!!!
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
    Αλλά αυτή την φορά δεν θα προλάβετε να την κοπανήσετε και δεν θα πάτε ΠΟΥΘΕΝΑ!Από βόρεια δεν σας θέλει πλέον κανείς!..ούτε οι Αλβανοί ούτε οι Σκοπιανοί ούτε οι Βούλγαροι και αν πάτε πιο πάνω ακόμη χειρότερα σας εκτελούν στους δρόμους!!Ρε πως αλλάζουν οι καιροί!
    ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ!
    ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΤΕ!...ΡΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ!
    ΑΘΛΙΕΣ ΣΑΤΑΝΟΨΥΧΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΤΕΣ!!
    Και να μη ξαναπιάσεις στο στόμα σου τους ΝΤΟΠΙΟΥΣ ρε υβρίδιο ανθρώπου!
    ΚΑΤΩ ΡΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ!
    ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΟΘΥΜΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ "εντοπιότητα" ΣΚΟΥΛΙΚΙ!
    ΟΧΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ!ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ!...

    Αλήθεια ρε "α-ντόπιε" πεινασμένε και εξαθλιωμένε παλιοτενεκέ...από που είναι η καταγωγή σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6.33 ΕΊΣΑΙ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ

    ΠΟΛΛΟΊ ΣΤΟ "ΕΑΜΙΚΟ" ΚΑΘΑΡΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΤΙΤΟΙΚΟ ΝΟΦ -ΣΝΟΦ "ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ"¨ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ....ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΊΩΝ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΧΡΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΕΒ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ .. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΣΏΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .ΝΤΟΠιοι συνεργατεσ τους με τον περίφημο βούλγαρο αντων ΚΑΛΤΣΕΦ οδήγησαν στον Απαγχονισμό τους 15 Φλωρινιώτες πατριώτες στην Κλαδοράχη επι κατοχής .Οι ίδιοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ Κ/Σ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΜΕΧΡΙ οπου ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ( ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ-σνοφ δηλαδη βουλγαροζλαβοι συμμορήτες ) ΌΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΠΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΚΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ . ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΑ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΆΛΛΟΣ ΠΟΥ ΧΛΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΜΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ..ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΗΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ Ή ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ "ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ" ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΝΤΟΠΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΣΤΑ ΒΛΑΚΑΝΙΑ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΜΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ - ΓΡΟΥΙΟΥ ΕΞ ΑΧΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑΓΩΜΕΝΟΥ ΜΕ ΜΑΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΖΛΑΒΑ= ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΠΟΤΙΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΧΥΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΑΣΜΆΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.....ΟΙ ΠΙΟ ΗΛΗΘΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥς ΕΙΤΕ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΚΔΟΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΡΙΖΑ...ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ...ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ -ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ -ΓΡΑΙΚΟΜΑΝΟΣ ΚΛΠ- ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΠΕΣΑΝ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πες τα ρε μεγάλε, γιατί κάποιοι εδώ μας παριστάνουν τις Αγγελικές Δυνάμεις των Επουρανίων Δημοκρατικών Ταγμάτων. Όσοι όμως γνωρίζουμε ειδικά την εντόπια ιστορία, γνωρίζουμε καλά τι λέρες είναι, ειδικά αυτά τα ορφανά της Οχράνα.
    Προς το παρόν την γλιτώνουν γιατί ο κοσμάκης έχει χάψει τις ψεματάρες που του σερβίρουν εδώ και δεκαετίες. Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στου Λιακόπουλου την έμαθες την ιστορία;
      Πάντως και εσύ και τα φιλαράκια σου οι εθνικιστές και ο "ντόπιος" άσχετοι φαίνεστε...

      Διαγραφή
    2. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ17 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:03 μ.μ.

      εσυ ρε έξυπνε που "έμαθες ιστορία"; στα γραφεία του ουράνιου τόξου του φίλου σου Βοσκόπουλου Παύλου ή σε "πανεπιστήμιο των σκοπίων" ; τελικά απο τουρκοσκοπιανούς βουλγαρόσπορους πολλΆ ΕΡΠΕΤΆ βλέπω παρασιτικά να εκτρέφει η περιοχή με χρήματα του Ελληνικού Κράτους και αδήλωτα κονδύλια σε ¨φυσικά πρόσωπα Μ.Κ.Ο. και ανθελληνικών αποκομμάτων σάν το ουράνιο τόξο...

      Διαγραφή
    3. Μάλλον έχεις ψυχολογικά προβλήματα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Προφανώς ή δε διάβασες αυτό που έγραψα, ή δεν κατάλαβες αυτό που διάβασες (πράγμα πολύ πιθανό καθώς οι χρυσαυγίτες δε φημίζεστε ούτε για τη μόρφωση, ούτε για την εξυπνάδα). Να ξέρεις πως δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα, υπάρχουν και φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν είναι ούτε φασίστες, ούτε αυτονομιστές. Όσο για το που έμαθα ιστορία, η απάντηση είναι στο ελληνικό σχολείο και στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Εσύ που έμαθες; Στου Λιακόπουλου;

      Διαγραφή
  12. τελικά στον εμφύλιο οι ήρωες πέθαναν, οι έξυπνοι φύγανε και οι ρουφιάνοι μείνανε. όσο για τους ντόπιους που είναι golden eggs ας ρωτήσουν τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους αν ξέραν έστω και μία Ελληνική λέξη πριν ενσωματωθούν στο Ελληνικό κράτος. αλλά τελικά είσαι ότι δηλώνεις σε αυτήν τη χώρα! άντε και σε λίγο θα έχετε και τη δεύτερη και τρίτη γενιά των αλλοδαπών στις τάξεις σας και ίσως τότε - ίσως τότε κυβερνήσετε ότι έχει απομείνει από αυτήν τη χώρα. Για εγγραφή στα χρυσά αυγά τελικά χρειάζεται απολυτήριο δημοτικού ή το μόνο προσόν είναι να έχεις ξυρισμένο κεφάλι? Άντε γεια ρε βλαχαδερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο τύπος εχει σίγουρα σοβαρό ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ πρόβλημα με τους Ελληνες Βλάχους αλλά δέν γνωρίζει τι εστί βλάχικη ..φουστανέλα.Ίσως παρέα με τον φιλαράκο του τον πρόεδρο ομοφυλοφίλων ελλάδος θέλει να την δοκιμάσει..

      Διαγραφή
  13. ορφανά της Οχράνα.εάν υποενοείς τον διακεκριμένο φασίστα των σκοπίων Γκρουέφσκι και το εδώ υποκατάστημα του (Ουράνιο Τόξο) στην Φλώρινα σε διαβεβαιώ ότι είσαι "μέσα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ17 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:52 μ.μ.

    Σε διαβεβαιώ > Ανώνυμος14 Φεβρουαρίου 2013 - 7:53 μ.μ.
    εσύ και οι όμοιοι σου ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ του ουράνιου τόξου είστε απο τους πρώτους θα σας ¨""τιμήσουμε δεόντως" στην ¨μαύρη λίστα που έχουμε στην διάθεση μας ...Τότε θα τρέχετε σάν "ντόπιοι λαγοί" στα σκόπια και στην βουλγαρία για να κρυφθήτε..όπως κάναν οι πρόγονοι σας επίσης ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και όλο το ανθελληνικό συνοθύλευμα που ζείτε ακόμη στην Φλώρινα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιο μένος με τους Βούλγαρους δε δικαιολογείται... Μήπως είχες καμιά γιαγιά Βουλγάρα ή κανένα παππού Βούλγαρο και προσπαθείς να θολώσεις τα νερά; Μήπως τελικά εσύ είσαι Τουρκόσπορος-Αλβανόσπορος-Βρουλγαρόσπορος και μας το παίζεις μέγας Έλληνας;

      Διαγραφή
    2. ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ 5.03 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΣΕ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΔΕΟΝΤΩΣ" ..Β Ο Υ Λ Γ Α Ρ Ε ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ Η ΜΠΙΖΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.